Meg Ryan (54 de ani) se ia de cei care judecă femeile după vârstă

Meg Ryan continuă să arate extraordinar şi la 54 de ani


Deocamdată, ea face acest lucru singură. După ce în vară s-a despărţit de iubitul ei, muzicianul John Mellencamp (64 de ani), vedeta e mai prezentă în viaţa copiilor ei, Jack (23 de ani) şi Daisy (11 ani). "Îmi văd de viaţa mea acum şi o fac într-un mod pe care îl ador, împreună cu copiii mei şi lumea mea", a declarat Meg Ryan.

Actriţa americană, care a divorţat de actorul Dennis Quaid în 2001, s-a despărţit de cântăreţul rock din cauza distanţei dintre ei, artistul refuzând să se mute în New York.

Relaţia lor a început în 2010, dar se vedeau foarte rar. "Distanţa este de vină. Ea stă la New York, iar el în Indiana. Până la urmă, despărţirea s-a produs din cauza asta", a declarat o sursă pentru revista People.

Mellencamp a declarat anterior, pentru revista Rolling Stone, că nu intenţionează să se mute la New York pentru a fi mai aproape de Meg Ryan: "Sunt prea sensibil ca să locuiesc acolo (la New York, n.r.). Nu pot să văd oameni săraci. Nu pot să văd suferinţa. Nu suport mizeria de pe străzi. Nu părăsesc Indiana. O să mor aici".

Pe de altă parte, vedeta dedică mai mult timp profesiei sale.

Pe lângă rolurile de actriţă, ea îşi pregăteşte debutul ca regizoare, cu filmul "Ithaca", în care apare şi în distribuţie, alături de fiul ei cel mare, Jack, şi fostul partener de platou din "Nopţi albe în Seattle", Tom Hanks (59 de ani).

Meg a declarat pentru Porter că a fost visul ei să regizeze un film cu Tom Hanks şi că acesta a jucat unele scene până când au ieşit perfect. "Este cald şi deschis. E uimitor, incredibil. E doar un exemplu de cum este el. A trebuit să refacă o scenă de 20 de ori, din nou şi din nou! Îşi dorea să iasă totul bine şi să fim noi fericiţi", a mărturisit vedeta.

Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, a devenit celebră datorită rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii '90.
Cinci din aceste filme - "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial, notează Mediafax.
 
Ryan a fost de trei ori nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle" şi "Mesaj pentru tine", în ultimele două jucând alături de Tom Hanks.
De asemenea, Meg Ryan şi Tom Hanks au mai jucat împreună în comedia romantică "Joe împotriva vulcanului" (1990), de John Patrick Shanley.


Foto: Porter

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alin pe 3 Dec 2015, 15:25
    daca facea asta acum 30 de ani o credeam

    acum cred ca e cam tardiv

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod