Şi TU poţi juca acum într-o reclamă sau în următorul film!

Ştiai că poţi să joci într-o reclamă sau un film, chiar dacă nu eşti model sau o frumuseţe ieşită din comun?

Nici Silvia nu s-a gândit, dar acum joacă şi nu a făcut nici actoria, nu a fost nici model, nu a avut nicio experienţă în acest domeniu, doar a avut curajul să dea un simplu “click” într-un moment de plictiseală, când scana facebook-ul. Nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, nu a visat niciodată să devină vedetă, dar s-a întâmplat “din greşeală”, spune ea!

Experienţa Silviei, o fată obişnuită


Silvia este un exemplu! Ea nu avea deloc experienţă şi nu se gândise niciodată că ar putea fi pe ecrane, “vedetă” într-o reclamă, dar, într-o zi, a văzut pe facebook un anunţ al agenţiei în care se căutau femei de 30 de ani pentru o reclamă la un produs alimentar şi, într-un impuls de moment, a dat “click”. A fost sunată, s-a prezentat în agenţie, i s-au făcut poze (gratuite, evident), a fost înregistrată astfel în baza de date a agenţiei şi propusă pentru reclamă.

Vizita la agenţie a durat 20 de minute.

Ce s-a întâmplat după cele 20 de minute în care şi-a dat voie să se joace? Peste o lună era pe ecrane, după cum poţi vedea: 

 

 

După cum te-ai convins deja singură, trebuie doar să îţi doreşti acest lucru şi visul tău se poate împlini. Pentru asta trebuie să accesezi platforma www.castingTV.ro unde te poţi înregistra pentru a participa la reclame sau filme.
 
În prezent On Vogue Management are Diviziile Modele, Hostesse, Promoteri/BTL, Casting Film şi Reclame, având baze de date cu acoperire naţională de peste 10.000 persoane, aşa că poţi aplica, chiar dacă nu eşti din Bucureşti şi/sau pentru alte job-uri sezoniere/project based.

 



Fondată în anul 2005, cu o experienţă de 10 ani, On Vogue Management este una dintre cele mai căutate şi respectate agenţii de casting şi modeling din România.

Agenţia reprezintă şi dezvoltă talente locale pentru a veni în întâmpinarea nevoilor industriilor de media, advertising şi modă. Agenţia, prin Divizia Casting Film şi Reclame, îşi propune să dea şansă unor persoane care nu au făcut actoria şi nu au jucat niciodată să apară într-o reclamă. Este nevoie de fete noi pe TV, nu se caută frumuseţi ieşite din comun sau modele, trebuie să fii doar TU, naturală şi să vrei să te joci sau să joci.

Aşteptăm să te vedem pe ecrane în următoarea reclamă! Nu uita: “Succesul este o stare mentală.
Dacă îţi doreşti să ai success, trebuie să începi să te gândeşti la tine însăţi ca la o persoană de succes.”

Te asteptam : http://castingtv.ro/landing-page-eva

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Barbu Nicolae Valentin pe 5 Mar 2020, 14:54
    Vreau sa apar in reclame.

    Bună ziua. Numele meu este Valentin, am 33 de ani. sunt o fire vesela sociala, ambițioasă și punctuală. Îmi place foarte mult sportul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod