Matthew McConaughey i-a mărturisit lui Reese Witherspoon că a fost prima vedetă de care s-a îndrăgostit, după ce a văzut-o în filmul „Man In the Moon”

Reese Witherspoon și Matthew McConaughey au fost invitați în emisiunea The Ellen DeGeneres Show pentru a vorbi despre filmul de animație „Sing 2”. Cu această ocazie, actorul în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că Reese a fost una dintre primele vedete de care a fost îndrăgostit.

„Am avut o pasiune pentru tânăra care stă în stânga mea”, a spus Matthew în timp ce arăta spre Reese, care părea vizibil șocată de dezvăluirea starului.

El a explicat că s-a îndrăgostit de Reese după ce a văzut-o în primul ei film, „Man In The Moon”. Drama despre adolescenți a fost lansată în 1991, iar Reese, care avea atunci 14 ani, a interpretat rolul principal.


„Ce?!”, a exclamat vedeta din „Legally Blonde” când a auzit destăinuirea actorului.

„Reese a fost una dintre primele mele pasiuni și dacă ați văzut filmul înțelegeți că era inevitabil să nu te îndrăgostești de ea”, a explicat Matthew.

„Ești foarte drăguț!”, a spus Reese, în timp ce McConaughey o asigura că este „o poveste adevărată”.

Însă actrița nu a răspuns cu aceeași monedă.
Ea a dezvăluit că s-a îndrăgostit până peste cap de Val Kilmer, după ce l-a văzut în rolul Jim Morrison din filmul „The Doors”, lansat în 1991.

Matthew și Reese au mai spus că deși au făcut împreună trei filme de-a lungul anilor, nu au apărut niciodată în aceeași scenă.

Cei doi au jucat împreună în drama „Mud”, lansată în 2004, și au dat voce personajelor din animația Illumination Entertainment „Sing”, lansată în 2016, și „Sing 2”, care se va lansa luna aceasta.

Ei au o relație de prietenie de peste 15 ani și și-au amintit că s-au întâlnit prima dată în 2006, la petrecerea de după Gala Oscar, când Reese a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță pentru rolul June Carter din „Walk The Line”.

Reese a spus că de atunci au devenit prieteni buni și au ajuns să devină prieteni de familie și să-și cunoască partenerii de viață și copiii.

McConaughey a fost invitat la nunta lui Reese cu Jim Toth, care este agentul actorului din „Fool's Gold”.

Witherspoon a mai dezvăluit că prezența lui Matthew la nunta sa și faptul că acesta a dansat cu toate doamnele în vârstă prezente nu au făcut altceva decât să-i sporească respectul și admirația pentru el.


„Ziua în care mi-a furat inima și inimile tuturor, de fapt, a fost atunci când a dansat cu fiecare femeie de peste 65 de ani de la nunta mea”, a declarat actrița în vârstă de 45 de ani.

„Mama aproape că a murit.
Putea să moară”, a spus actrița despre faptul că mama ei a fost deosebit de încântată să danseze cu starul de cinema. Deși a fost ziua ei cea mai, ea a dezvăluit că Matthew a fost starul la nuntă.


Reese și Jim, în vârstă de 51 de ani, formează în continuare un cuplu și au împreună un fiu de nouă ani pe nume Tennessee. Actrița din „Fear” mai are doi copii - Ava, de 22 de ani, și Deacon, de 18 ani - cu fostul soț, actorul Ryan Phillippe.

Matthew s-a căsătorit în 2012 cu modelul Camila Alves (39 de ani), cu care are o relație din anul 2006. Ei au împreună trei copii - Levi, de 13 ani, Livingston, de opt ani, și o fiică pe nume Vida, de 11 ani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod