Mariah Carey e bolnavă: Vedeta suferă de tulburare bipolară

Mariah Carey a dezvăluit într-un interviu publicat de revista People că are tulburare bipolară

 

Cântăreaţa a acceptat să facă tratament abia recent, după mai mulţi ani foarte dificili din viaţa sa. "Nu voiam să cred!", a declarat Mariah Carey pentru revista People. "Până de curând, am trăit în negare şi în izolare şi cu o teamă constantă că cineva mă va demasca. Era o povară prea grea şi, pur şi simplu, nu am putut să o mai duc. Am căutat şi am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi şi m-am întors să fac ceea ce iubesc - să compun cântece şi să fac muzică", a mărturisit ea în interviul menţionat.



Carey a mai spus că tratamentul pe care îl urmează este unul bun, care nu o face să se simtă obosită sau fără chef de viaţă, adăugând că mult timp a suferit de tulburări de somn, relatează Daily Mail. Ea a adăugat că medicamentele pe care le ia în prezent au produs efecte pozitive în viaţa ei: "Nu mă fac să mă simt prea obosită sau apatică, nimic de acest fel. Găsirea echilibrului potrivit este lucrul cel mai important."

Artista, care are gemeni în vârstă de şase ani, Monroe şi Moroccan, cu fostul ei soţ, Nick Cannon, a decis să facă public că suferă de tulburare bipolară pentru că în prezent se simte foarte bine şi poate vorbi despre această problemă, pentru care oamenii în general sunt stigmatizaţi.

Renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani.
A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod