Mariah Carey a vândut inelul de logodnă de la fostul iubit: Valora zece milioane de dolari, l-a dat cu două

Mariah Carey s-a despărţit de inelul foarte scump cu diamant pe care l-a primit de la fostul iubit


Cei doi s-au despărţit în octombrie 2016, după ce James, care a mai fost căsătorit de două ori, nu a fost de acord cu apariţia solistei într-un reality show. "Totul s-a terminat”, a dezvăluit un prieten al miliardarului australian. "James avea deja rezerve foarte mari faţă de noul reality-show al lui Mariah şi faţă de faptul că ea părea să fie dispusă să prezinte vieţile lor în faţa lumii întregi", a adăugat aceeaşi sursă.

Alte surse au sugerat că stilul cheltuitor al vedetei l-a îngrijorat pe miliardarul Packer: "James este foarte generos, însă Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel".

James Packer i-a permis atunci cântăreţei să păstreze inelul de logodnă cu diamant pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York, după un an de relaţie.

Ulterior, miliardarul a declarat pentru ziarul The Australian că scurta lor relaţie a fost o greşeală pentru amândoi.

După despărţirea de Packer, Mariah Carey a început relaţia cu actualul ei iubit, fostul dansator Brian Tanaka, în vârstă de 35 de ani.

Artista a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2015. Mariah Carey şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod