Madonna, regina feministelor: "Încă trăim într-o societate foarte sexistă"

Vedeta în vârstă de 56 de ani a pozat provocator pentru a transmite un semnal de susținere a afirmării femeilor.

Din ce în ce mai aproape de pragul celor 60 de ani, Madonna rămâne o voce importantă în lumea artistică, iar opiniile ei pot fi oricum, dar niciodată banale.

Orice s-ar spune despre ea, cântăreața americană știe să se facă auzită de fiecare dată când are ceva de spus. Iar de data asta ține să-și arate nemulțumirea pentru că femeile nu se bucură încă de recunoașterea socială pe care o merită.

După ce în 1990 a pozat pentru coperta numărului aniversar al revistei Cosmopolitan, care sărbătorea atunci 25 de ani de apariție, Madonna a fost invitată să apară din nou pe copertă, de astă dată pentru ediția 50.

A rezultat o ședință foto provocatoare, în care artista americană și-a folosit din nou potențialul de seducție și îndrăzneală.

Privind cele două fotografii publicate de Cosmopolitan la distanță de un sfert de veac, constatăm că Madonna nu s-a schimbat prea mult. Patru coperte diferite au fost alese pentru acest număr special, menit să celebreze 50 de ani de putere, provocare și stil de viață Cosmo.

Vedeta a vorbit pentru celebra revistă despre cum s-au schimbat femeile, despre rolul și importanța lor în lumea de azi, afirmând că încă mai sunt necesare multe schimbări.
"Trăim într-o societate foarte sexistă, care vrea să limiteze oamenii. Nu fiți naivi, nu s-au schimbat prea multe, mai ales pentru femei", a declarat Madonna.

Vedeta a vorbit și despre colaborările recente pe plan muzical și despre provocările cu care s-a confruntat în ultimii 30 de ani de carieră. "Popularitatea vine și trece. Trebuie să știi cine ești, ce vrei să faci și de ce ești aici", a spus ea, adăugând că unul dintre secretele longevității sale artistice este rezistența la critici: "De când am intrat în muzică, m-am tot lovit de oameni care nu credeau că poți să ai o sexualitate intensă sau senzualitate și să fiu și inteligentă în același timp.
Pentru mine, lupta nu s-a încheiat niciodată"
, a mărturisit vedeta care în luna martie a lansat al 13-lea ei album, intitulat "Rebel Heart".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod