Madonna, cel mai important concert din 2009

de Ileana Voicu Ghinea, 26 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Pe aceste artere, intre orele 17.00 si 01.00, vor avea acces doar riveranii, iar pe Bulevardul Unirii (intre Bulevardul I.C. Bratianu si Piata Constitutiei) va fi permisa traversarea dinspre Splaiul Independentei catre strada Bibescu Voda.

De asemenea, autobuzele mai mult linii care tranziteaza zona Parcului Izvor vor circula pe trasee modificate. Astfel, intre orele 17.00 si 24.00, autobuzele liniilor 104 si 124 vor circula pe trasee modificate in ambele sensuri, respectiv de la Piata Unirii pe Bulevardul IC Bratianu, Piata Universitatii, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogalniceanu, Piata Operei, Bulevardul Eroii Sanitari, cu intoarcere prin Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei, Piata Operei, Bulevardul Mihail Kogalniceanu, apoi traseul de ducere.

Si autobuzele liniei 123 vor circula modificat in ambele sensuri, de la Piata Unirii pe Bulevardul I.C. Bratianu, Piata Universitatii, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Kogalniceanu, Piata Operei, Splaiul Independentei, apoi traseul de baza. Autobuzele liniei 136 vor circula pe traseul de baza intre statia "CET Vest Militari" si intersectia strazii Izvor cu Calea 13 Septembrie, unde vor intoarce.

Linia 385 va functiona pe traseul de baza intre Valea Oltului si intersectia Soselei Pandurilor cu Calea 13 Septembrie, prin Soseaua Pandurilor, strada Dr. Rainer, Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei, Piata Operei, Bulevardeul Kogalniceanu, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul I.C. Bratianu, Piata Unirii, strada Halelor, Aleea III, Aleea II, Bulevardul Coposu si strada Sfanta Vineri. Autobuzele liniei 385 vor intoarce prin strada Sfanta Vineri, Mircea Voda, bulevardele Unirii si IC Bratianu, Piata Universitatii, bulevardele Regina Elisabeta si Kogalniceanu, Piata Operei, Splaiul Independentei, Bulevardul Eroilor, strada Dr. Bagdasar, Soseaua Pandurilor, urmand apoi traseul de ducere:, asa suna comunicatul de presa emis de Primaria Capitalei.

In afara masurilor de securitate foarte bine puse la punct si executate de jandarmi, politisti si agenti infiltrati printre spectatori, cei care vin la concert trebuie sa tina cont de urmatoarele reguli.

  • Accesul in locatie se va face in intervalul orar 17.30 - 20.30
  • In cazul in care posesorul de bilet alege sa paraseasca zona de concert, nu va mai putea utiliza biletul pentru accesul ulterior.
  • Biletul va fi pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba in permanenta asupra lor si un act de identitate valid
  • Spectatorilor le este recomandat sa nu vina la concert cu masinile personale si sa apeleze la mijloacele de transport in comun
  • Spectatorii nu au voie in spatiul de concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri sau umbrele.
  • De asemenea, este interzis accesul cu scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.
  • In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale.
  • Din cauza zgomotului foarte puternic, copiilor de sub 12 ani nu li se va permite accesul in zona de concert
  • De asemenea, cardiacilor sau epitepticilor le este recomandat sa nu vina la spectacol.

    Foto: Mediafax
Pagina:

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod