Madonna, cel mai important concert din 2009

de Ileana Voicu Ghinea, 26 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza

Ce nu stiai despre Madonna


  • Ii este frica de fulger. Se spune ca sufera de "brontophobie" ceea ce o face sa intre in panica de fiecare data cand aude cuvantul "furtuna".
  • Are rude celebre. Printre persoanele care se inrudesc intr-o oarecare masura cu Madonna se numara artisti ca: Gwen Stefani, Celine Dion si Mark Walhberg, cu care a avut si o aventura, se pare.
  • Injura ca la usa cortului. In 1994 a fost auzita, in timpul unei emisiuni, pronuntand cuvantul "fuck" de 13 ori. In plus, la un moment dat i-a cerut lui David Letterman sa-i miroasa lenjeria intima si a refuzat sa paraseasca platoul de filmare in momentul in care s-a terminat emisiunea.
  • Are IQ de geniu - 140.
  • A castigat 5 milioane pentru un spot publicitar care a aparut o singura data. Reclama a fost retrasa pentru ca in perioada respectiva artista a lansat si melodia "Like a prayer", care a dat nastere la tot felul de controverse.
  • Este extraordinar de geloasa si acest lucru a fost confirmat de Vanilla Ice, care a avut o relatie de 8 luni cu vedeta. Dragostea lor nu a rezistat pentru ca Madonna obisnuia sa-l sune in miezul noptii, sa vada daca este cu alta femeie.

Impresii de la alte show-uri din cadrul acestui turneu


Luminita Anghel, una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, a vazut show-ul Madonnei de la Paris. Artista nu a fost deloc impresionata de spectacol, ba mai mult, afirma ca vedeta de 50 de ani este un produs de marketing. "Madonnna nu exceleaza ca interpreta. Este doar un produs comercial. O combinatie de muzica comerciala, coregrafie si imagine", a declarat Luminita Anghel, citata de Realitatea.net.

Luminita Anghel nu neaga insa calitatile care o mentin pe Madonna in varfurile topurilor muzicale si de popularitate. "A muncit foarte mult. Este foarte ambitioasa si tenace. A stiut ca nu este si nu va fi o voce adevarata in muzica si a compensat prin melodii comerciale, spectacol, coregrafie, sport", sustine solista.

"Nu mi-a placut. Asteptarile mele au fost mult mai mari. Ma asteptam la mai multe efecte speciale, mai multe costume. A falsat foarte mult. Toate melodiile le-a cantat sub ton. O singura piesa mi-a placut, Evita, pe care a cantat-o corect. Poate la Bucuresti va fi mai bine. Au trecut cateva luni de la concertul de la Paris, poate si-a imbunatatit spectacolul", a conchis solista.
 

Parcul Izvor, cel mai pazit loc din Romania


Nu mai putin de 4.000 de persoane asigura protectia la concertul Madonnei. Fortele de ordine au fost instruite special pentru acest eveniment si au primit ordin sa fie foarte atente cu persoanele care vor sa intre fara bilet.

In timpul concertului, zona din jurul Parcului Izvor va fi aproape blocata. "Traficul rutier va fi inchis intre orele 17.00 si 01.00, pe Bulevardul Unirii (intre Bulevardul I.C.Bratianu si Piata Constitutiei), pe Splaiul Independentei (intre Piata Operei si strada Caldarari), pe Bulevardul Libertatii (intre Splaiul Independentei si Calea 13 Septembrie), strada Izvor, pe Bulevardul Natiunile Unite.

De asemenea, vor fi inchise Calea Victoriei, Bulevardul Schitu Magureanu, Calea Plevnei (intre Bulevardul Regina Elisabeta si Splaiul Independentei), strazile Silfidelor, Elie Radu, Anghel Saligny, Ilfov, Dr. Raureanu si N. Staicovici (intre Splaiul Independentei si strada Costache Negri).
Pagina:

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod