Luminiţa Anghel, peripeţiile unei vedete care vrea să ajute un copil amărât

După experienţa tristă prin care a trecut, Luminiţa Anghel a plecat în Statele Unite


Angelica Constantin a anunţat săptămâna trecută că vrea să se împace cu artista. Ea a spus în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, că vrea să-i ceară scuze şi să o asigure pe solistă că o lasă să-i crească copilul.

Femeia a admis că a greşit când a luat-o pe Măriuca înapoi din casa Luminiţei Anghel: "Recunosc că am greşit. Nu am următit nimic. Nu i-am cerut niciodată bani doamnei Luminiţa Anghel. Mi-a crescut fetiţa în cele mai bune condiţii.

Nu am nimic să-i reproşez. Fetiţa mea are nouă ani jumătate şi vorbeşte patru limbi străine datorită Luminiţei Anghel. Am vrut să fiu cu dânsa ca două surori. Eu m-am enervat că nu m-a lăsat să-mi văd fetiţa. Am greşit şi vă rog să mă scuzaţi, domana Luminiţa!".

"La centru nu îmi dă voie să o văd aşa de des pe cât aş fi vrut eu. Am voie să merg de două ori pe lună. Soţul meu mi-a deschis creierii să-i dau fetiţa înapoi Luminiţei. Fetiţa mi-a spus: «Mama, mi-e milă de tine şi te iubesc, dar şi pe mama Lumi o iubesc! Dacă tu mă lăsai la ea acum ajungeam o vedetă, că eu am vrut să devin ca ea»", a mai spus femeia.

Liliana Levinţa, prietena cea mai bună a Luminiţei Anghel, a discutat cu artista şi spune că a ajuns la concluzia că artista nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu această familie.
"Măriuca nu este într-un centru de plasament, ci într-o casă socială care aparţine de o fundaţie austriacă unde există un asistent maternal care are în girja de 5 copii. Face balet, învaţă limbi străine. Luminiţa mi-a reamintit că a suferit îngrozitor în acea perioadă, că viaţa ei a devenit un iad şi că pe lângă viaţa ei, mai are un soţ, mai are copii", a spus Levinţa la Kanal D.

"Ea a ajuns în punctul în care a făcut o plângere la poliţie pentru că era hărţuită şi urmărită până în graniţă.
Ea şi familia ei au trăit o teroare cumplită. Luminiţa nu mai are cum să aibă încredere. Ştiu ce am vorbit cu ea. Nu mai are încredere că viaţa ei va fi una liniştită şi că lucrurile se vor schimbă în bine. Părerea ei este că mama nu urmăreşte interesul copilului, ci interesul personal, în primul rând, de a deranja şi de a fi în atenţia publicului. Orice apariţie e o sursă de venit. Luminiţa întâi cumpăra lucruri pentru Măriuca şi apoi pentru ceilalţi copii. Era obsedată de acest copil"
, a explicat prietena cântăreţei.

Măriuca are acum nouă ani şi jumătate, iar destinul ei pare scris.
Îl va schimba Luminiţa Anghel?

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dANIEL pe 4 Mai 2016, 13:35
    Ticalosi ...

    Pt xyz si Ganina: Daca plangeti atat de tare dupa raposatul criminal si vremurile de teroare in care traiam atunci, inseamna ca sunteti si voi din tagma ticalosilor si criminalilor comunisti, in frunte iliescu si comapnia. Vede-v-as avand soarta detinutilor politici din acele vremuri iar copii vostri soarta copiilor acestora. Jigodii ordinare ...

    0
    1

  • xyz pe 3 Mai 2016, 12:37
    AI MARE DREPTATE

    Geanina, ai mare dreptate, dar nu se mai poate face nimic. Nu pentru ca nu e posibil, ci pentru ca nu vrem. Romania si romanii au murit in decembrie 1989.

    2
    1

  • Geanina pe 3 Mai 2016, 10:30
    Nu mai aveţi subiecte?

    Şi revista Eva şi anume televiziuni, din dorinţă de a face rating abordează subiecte care ţin de MEDIUL SUBURBAN, cultivând NONCULTURA şi MAHALAGISMUL. Cine obligă aceste televiziuni să aducă în platou o mahalagioaică agramată, şi pe deasupra să o şi plătească pt. apariţie? Pe vremea Răposatului acest lucru era de neconceput. Dar şi şcoala era şcoală, procentajul de analfabetism gradul 1 (fără să ştie să scrie şi să citească) şi gradul 2 (care citesc cu greu dar nu înţeleg nimic) nu era la acest nivel alarmant, pe locul I (cu coroniţă) din U.E. Felicitări amândurora, vă daţi din plin silinţa să îndobitociţi din plin societatea română de nivel mediu, cu astfel de emisiuni şi articole.

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod