Iulia Vântur vorbeşte despre lupta ei cu kilogramele în plus

Prezentatoarea show-ului „Ferma Vedetelor” a recunoscut că a avut probleme cu greutatea și că a încercat numeroase diete pentru a ajunge la forma fizică dorită.
Ea a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, în care a făcut dezvăluiri despre lupta ei cu kilogramele.

"Am ținut cure de slăbire, pe vremuri. Am ținut foarte multe cure de slăbire pentru că, pe vremuri, în perioada respectivă, nu făceam îndeajuns sport. Făceam destul de rar și asta evident că se simțea și se vedea… Când m-am mutat la București am început să mă îngraș și am început tot felul de diete. Să le încerc pe toate. Cele daneze, disociate, n și n diete.
Mi-am dat seama că niciuna nu funcționează. Cel mai bine e să mănânci echilibrat și să faci sport. Sportul este cel mai important
”, a declarat Iulia Vântur, potrivit libertatea.ro.

Vedeta a vorbit și despre mâncărurile cu care s-a delectat în Cipru, acolo unde s-a filmat cea de-a doua ediție a show-ului „Ferma vedetelor”.

I-am dat cu halumi, salată greceasă... La început eram foarte entuziasmați cu mezele (n.r. aperitive grecești), dar ne-am dat seama că totul e cam prăjit și hainele începuseră să nu mă mai încapă.
Și am zis că nu e treabă, trebuie să mă opresc. Și am încercat să mai gătim câte o supă acasă, să mâncăm mai mult salate, un grătar. Fructe, că avem portocale, mandarine, lămâi
", a mai spus vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod