Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral. Starul din „Beverly Hills, 90210“ este în comă

Actorul cunoscut pentru rolul din serialul "Beverly Hills, 90210" a fost sedat și se află în comă indusă după ce a suferit un atac cerebral masiv.

Reprezentanţii actorului au confirmat pentru Variety că Perry din serialul "Beverly Hills, 90210" se află în prezent sub observaţie la spital.

Conform TMZ, paramedicii au răspuns joi dimineaţa unui apel prin care era raportat un atac cerebral la locuinţa din Los Angeles a actorului. Starul în vârstă de 52 de ani a fost transportat la cel mai apropiat spital şi starea sa este în prezent neclară.

Perry a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului "Beverly Hills, 90210", cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling.

Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling. A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000.

Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.

"Beverly Hills 90210" a stat la baza unor seriale ca "Melrose Place" şi "Models Inc.".

Perry joacă rolul tatălui lui Archie din "Riverdale", iar înainte a fost Dylan McKay din "Beverly Hills, 90210".


Pe măsură ce vestea accidentului cerebral suferit de Luke Perry s-a răspândit, colegii din serialul "Beverly Hills" și-au exprimat speranța că Luke va trece cu bine peste acest impas. Shannen Doherty, care a interpretat-o pe iubita personajului jucat de Perry și care a învins cancerul, a postat o imagine cu ei doi, făcută la începutul anilor '90.

Actorul Ian Ziering a publicat și el o imagine pe o rețea de socializare și a scris alături: "Niciun cuvânt nu poate exprima ceea ce simt azi după ce am auzit vestea teribilă.

Să ne rugăm cu toții pentru refecarerea lui rapidă."



Luke Perry are doi copii, în vârstă de 21 și 18 ani, cu fosta soție, Rachel Sharp, cu care a fost căsătorit între 1993 și 2003. De atunci, el nu a mai avut o relație de durată, notează Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, actorul a trecut printr-o mare sperietură în 2015, când doctorii i-au descoperit celule precanceroase în colon. El a declarat că și-a schimbat dieta și stilul de viață pentru a reduce riscul îmbolnăvirii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod