Lisa Marie Presley, la 53 de ani: Cum arăta vedeta când trăia Elvis și când era căsătorită cu Michael Jackson

Unicul copil al lui Elvis și Priscilla Presley împlinește 53 de ani pe 1 februarie. Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori, iar printre soții ei s-au numărat Michael Jackson și Nicolas Cage.

Lisa Marie Presley s-a născut la 1 februarie 1968, în Memphis, Tennessee. Părinţii, legendarul Elvis Presley și Priscilla Presley, au divorţat când ea avea doar patru ani. Lisa Marie a crescut locuind în Memphis, cu Elvis, dar şi în Beverly Hills, Los Angeles, cu mama ei.

Lisa Marie își adora tatăl, care o lua cu el la concerte. A început să cânte de mică, dar copilăria i-a fost marcată de destinul tragic al tatălui ei, care a murit în august 1977. A fost o pierdere care a devastat-o - era adolescentă şi, pe fondul depresiei provocate de moartea lui Elvis, a început să consume droguri. La 18 ani, ea a realizat că trebuie să facă ceva cu viaţa ei şi a renunţat la droguri, concentrându-se pe cariera muzicală.



La comemorarea a 20 de ani de la moartea lui Elvis, Lisa Marie a cântat pentru prima oară în public, realizând un mixaj al vocii ei cu vocea lui Elvis, pe melodia "Don't Cry Daddy".

Apoi a început să lucreze la primul ei album. După cinci ani de lucru, a lansat "To Whom It May Concern", unul dintre cele mai bune apariţii discografice ale anului 2003.

La două luni de la lansare, a plecat în turneu de promovare în Marea Britanie. Doi ani mai târziu a lansat "Now What", album care a intrat în Billboard 200, iar single-urile "Idiot" şi "Shine", au devenit hituri. După alţi şapte ani a lansat albumul "Storm & Grace", fiind vândut în peste 9.000 de exemplare în prima săptămână. Şi acest material discografic a intrat în US Billboard Rock.

La începutul carierei, Lisa Marie a colaborat cu Pat Benatar, apoi cu Kylie Minogue.
A mai colaborat cu Richard Hawley. În 2007, la comemorarea a 30 de ani de la moartea lui Elvis, a înregistrat un "duet" pentru piesa "In the Ghetto". Videoclipul îi arată pe amândoi - tată şi fiică - împreună, într-un mixaj digital.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori, mai întâi cu Danny Keough, în perioada 1988 - 1994, cu care a avut doi copii - actriţa şi modelul Riley Keough, în vârstă de 31 de ani, şi Benjamin Keough (decedat în iulie 2020).



La 20 de zile după finalizarea divorţului de Danny Keough, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu cântăreţul Michael Jackson, aflat pe atunci în plin scandal generat de acuzaţii de pedofilie.

Cuplul a apărut în imagini seminud, în celebrul videoclip al cântecului "You Are Not Alone", lansat de Michael Jackson în 1995.

Lisa Marie Presley a cerut divorţul de Michael Jackson în 1996 şi, după o scurtă logodnă cu rockerul John Oszajca în 2000, s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al său, celebrul actor Nicolas Cage, în Hawaii, în august 2002. Actorul a depus actele de divorţ după la doar 108 zile după nuntă. Divorţul cuplului a fost finalizat în mai 2004.

Citește și: Ce s-a ales de moştenirea lui Elvis: Lisa Marie Presley mai are doar 14.000 de dolari

În ianuarie 2006, fiica lui Elvis s-a căsătorit în Japonia cu al patrulea ei soț, Michael Lockwood, cu care are două fete gemenele Finley Aaron Love Lockwood (12 ani) și Harper Vivienne Ann Lockwood (12 ani).

Lisa Marie și Michael Lockwood s-au despărțit în 2016.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod