Lily din Modern Family a crescut și a devenit o adevărată domnișoară. Cum arată acum copilul vedetă! FOTO

Aubrey Anderson-Emmons a jucat-o pe Lily Tucker-Pritchett în sitcomul de succes "Modern Family" din sezonul 3 până la finalul serialului.

Anderson-Emmons, acum în vârstă de 16 ani, a jucat în celebrul serial din 2011 până în 2020. Copilul vedetă din Modern Family a crescut și sărbătorește o etapă nouă și importantă din viața ei.

Lily Tucker-Pritchett (Aubrey Anderson-Emmons) stânga și Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson) dreapta

 

Mai întâi, ea a împărtășit un videoclip cu ea transformându-se spectaculos pentru această ocazie specială

 

Acum adolescentă, actrița care împlinește 17 ani pe 6 iunie a mers recent la bal și a distribuit pe contul personal de Instagram fotografii și videoclipuri cu rochia ei neagră sofisticată.

Dacă inițial actrița avea un look casual, purtând un tricou negru și pantaloni scurți de blugi, la finalul clipului apărea total transformată în rochia ei elegantă, zâmbind alături de partenerul ei de bal.

Mica vedetă este o domnișoară acum

Într-o a doua postare pe Instagram despre balul ei, Anderson-Emmons a pozat singură în timp ce purta rochia lungă cu decolteu în V.

Mitchell Pritchett (stânga) și Cameron Tucker (dreapta)Jesse Tyler Ferguson, care l-a interpretat pe avocatul Mitchell Pritchett în Modern Family și care era tatăl ei din film a apreciat numaidecât fotografia.

Al doilea tată al său din serial a fost Eric Stonestreet, care l-a interpretat pe soțul lui Mitchell, Cameron Tucker.

 

Sursă: people/ brightside/ eonline
Foto: hepta/ instagram

3 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod