Hailey Bieber, acuzată că a rămas însărcinată pentru a-și „salva căsnicia” cu Justin Bieber

Când Hailey Bieber și-a anunțat sarcina, comentariile la postarea ei de pe Instagram s-au transformat rapid într-o discuție aprinsă.
Oamenii au început să dezbată dacă nu cumva decizia lui Hailey de a avea un copil vine din suflet sau este una luată doar pentru a-și salva căsnicia.

Fanii lui Justin Bieber sunt îngrijorați că venirea pe lume a bebelușului lor nu le va rezolva problemele de cuplu

Pe Instagram, Hailey, 27 de ani, și Justin, 30 de ani, au distribuit un videoclip care arăta ca o reînnoire a jurământului, cu Hailey într-o rochie albă. În imagini, Hailey și-a evidențiat burtica de gravidă.

În comentariile postării, mulți fani și prieteni celebri i-au felicitat pentru vestea despre sarcină, dar au existat și alții care au pus-o sub semnul întrebării.

Hailey și Justin Bieber au fost recent în centrul atenției din cauza zvonurilor despre un posibil divorț

Deși apar frecvent împreună în public, experții în limbajul corpului au observat semne subtile care pot indica probleme de bază în relația lor aparent ideală.

Unele fotografii ale cuplului au stârnit îndoieli cu privire la compatibilitatea lor, ducând la întrebări despre stabilitatea relației lor.

Experții au subliniat o lipsă de conexiune în timpul aparițiilor lor publice, observând că cuplul evită adesea să facă contact vizual unul cu celălalt.

Comentarii pro și contra

Mulți oameni au lăsat comentarii neplăcute la postarea lui Hailey pe Instagram, unde ea a împărtășit vestea despre sarcină.

"Copiii nu salvează căsniciile și, cu siguranță, nu păstrează un bărbat", a comentat un internaut.

"În cele din urmă l-a prins"
, a scris un alt utilizator.

"Oamenii încă mai cred că pot rezolva problemele maritale cu sarcina", a adăugat un altul.

Cu toate acestea, mulți fani au apărat-o pe Hailey.



"Hailey, păstrează-ți pacea și fie blochează comentariile, fie nu mai împărtăși nimic acestor oameni", a sugerat cineva.

"Aceste comentarii sunt exact motivul pentru care i-a fost frică să aibă un copil în primul rând și este cu adevărat trist. Chiar trebuie lăsat trecutul în urmă și lăsați să fie fericiți", a scris un alt fan.

Hailey și-a exprimat anterior temerile cu privire la creșterea copilului în ochii publicului din cauza potențialelor critici. Modelul nu și-a putut ascunde entuziasmul când a vorbit despre planurile ei de a avea copii.
Cu toate acestea, ea și-a împărtășit cu sinceritate îngrijorările legate de creșterea unui copil sub un control public atât de intens.







Sursă:
brightside/ people/ today
Foto: hepta/ www.instagram.com/haileybieber/ www.instagram.com/justinbieber/

 

28 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod