Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a renunțat la numele tatălui ei

Vivienne, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, pare să fi renunțat la numele de familie al tatălui ei, Pitt.

Aceasta joacă într-un musical alături de mama ei, The Outsiders, iar fanii au observat că Vivienne, în vârstă de 15 ani, a renunțat la numele Pitt. Aceasta figurează în distribuție ca Vivienne Jolie.

Vivienne Jolie pare să fi renunțat la "Pitt" din numele ei de familie

 

Și nu este primul dintre cei șase copii ai lui Jolie și Pitt care a adoptat un nou nume în ultimii ani. Fiica lor cea mare, Zahara, s-a prezentat drept "Zahara Marley Jolie" când s-a alăturat grupului Alpha Kappa Alpha de la Spelman College în noiembrie anul trecut.

Copiii cuplului Jolie-Pitt, printre care Knox Leon, Vivienne Marcheline, Pax Thien, Shiloh Nouvel, Zahara Marley și Maddox Chivan, au fost în atenția publicului de ani de zile.

Angelina Jolie participă adesea la evenimente cu copiii ei.

Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a creat tensiuni între actor și copiii săi

Schimbările de nume ale lui Vivienne și Zahara vin pe fondul scandalului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, care a dus la relații tensionate între Pitt și copiii săi. Jolie a căutat să obțină custodia fizică exclusivă a copiilor lor, ceea ce a dus la o luptă prelungită și foarte mediatizată.

În august 2022, o sursă apropiată lui Brad Pitt a spus că actorul se străduia să-și îmbunătățească relația cu copiii săi.



"Este o situație tristă de ani de zile", a dezvăluit sursa.

"De când Angelina a cerut divorțul, Brad s-a concentrat să aibă cea mai bună relație posibilă cu copiii săi. A fost foarte dificil pentru el. De multe ori, au existat lacune lungi în care nu i-a văzut deloc pe copii."

Sursa a adăugat că lui Pitt "îi lipsesc copiii când nu îi vede" și speră speră să aibă o relație puternică cu ei în viitor.

Cu toate acestea, informații juridice mai recente, inclusiv un dosar al unui agent de securitate care susținea că Jolie și-a încurajat copiii să-l evite pe Pitt în timpul vizitelor, au complicat și mai mult lucrurile.

Fanii sunt împărțiți

Când știrea că Vivienne și-a schimbat numele s-a răspândit online, oamenii de pe internet au sărit să dezbată subiectul. În timp ce unii par să o susțină, spunând: "Vreau să spun că și eu aș face-o. Jolie este un nume de familie mult mai cool decât Pitt" și "Este alegerea ei. Multă putere pentru ea", alții cred că este prea tânără pentru a lua această decizie. "Un tânăr de 15 ani nu își poate schimba legal numele", a spus un internaut.

 

Sursă: people/ brightside/ hellomagazine
Foto: hepta

29 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod