Lidia Buble mai are de aşteptat până la divorţul lui Răzvan Simion

Surse din anturajul realizatorului TV susţin că artista îi acaparează tot timpul liber, pentru a-l ţine departe de familia sa, dar încă n-a obţinut ce urmăreşte.

Au trecut mai bine de trei luni de când Răzvan Simion şi-a părăsit soţia şi copiii pentru amanta lui. De atunci, Lidia Buble încearcă să-i acapareze tot timpul liber, pentru ca realizatorul matinalului de la Antena 1 să nu mai aibă răgaz şi să-și întoarcă cumva atenţia spre familia sa, scrie ziarul Libertatea.

Cu toate că a preferat să plece de lângă soţia lui, Diana, şi cei doi copii, Răzvan nu s-a rupt pe deplin de cei doi micuţi şi a continuat să se implice în viața lor şi a continuat să comunice cu Diana pentru a le oferi sprijinul şi afecţiunea sa.

El își petrecea aproape tot timpul liber cu ei, îi ducea la munte, în weekenduri și avea grijă să nu le lipsească ceva. Pentru a-și putea pune în practică rolul de tată, Răzvan și-a mutat amanta în cartierul în care în care locuiește soția. Și astfel a făcut "naveta" între două case până de curând, când lucrurile s-au mai schimbat, relatează ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod