Lidia Buble mai are de aşteptat până la divorţul lui Răzvan Simion

Lidia Buble încă nu stă liniştită: Răzvan a părăsit-o pe Diana, dar n-a semnat actele de divorţ


Lidia și angajamentele profesionale îi ocupă aproape tot timpul lui Răzvan, astfel că legătura sa cu cei mici s-a redus la a-i duce la şcoală, susţine o sursă din anturajul realizatorului TV, citată de Libertatea. "Nu mai petrece weekenduri cu ei, nu i-a dus în vacanță nici astă vară și nici în iarna asta, deși Ianca și Tudor erau obișnuiți cu asta. Mama lor face cât poate, îi duce pe unde poate, ca să nu simtă schimbarea, să nu fie afectați", a dezvăluit persoana citată.

Întrucât divorţul nu a fost pronunţat încă, Lidia Buble încearcă acum să se impună cât mai mult în viaţa lui şi încearcă să-l acapareze.

La începutul anului, cei doi au fost plecați înt-o vacanță exotică în Mauritius. "Probabil că planul ei a fost de la bun început să-l mai îndepărteze de familie. Până la urmă e oarecum firesc să-l vrea doar pentru ea, dar trebuia să se gândească la asta, știa că are copii. Dar, chiar și așa, nu a obținut tot ce voia pentru că, taman din lipsa timpului pe care îl petrecea cu copiii, Răzvan nu are când să discute cu Diana termenii divorțului, iar acesta se tot amână", a mai spus sursa citată de Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod