Lenny Kravitz instiga la "Revolutia dragostei"

La cei 44 de ani, Lenny Kravitz este unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului.
La cei 44 de ani, Lenny Kravitz este unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului. Atitudinea si muzica nonconformista, condimentate cu un look mereu incendiar, fac din Lenny un artist care reuseste mereu sa umple stadioanele cu fani.

Intr-o cariera muzicala de 23 de ani, Kravitz a schimbat o serie de look-uri, a trecut de la perciuni alungiti pana aproape de barbie si codite lungi, la frizuri unor feminizate, iar acum a revenit la stilul afro.

Considerat un fenomen al muzicii retro "rock", fiind una dintre cele mai bune voci rock, Lenny Kravitz vine in iulie sa ne faca vara si mai fierbinte. Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare al celui de-al optulea album din cariera lui Kravitz, "It Is Time For A Love Revolution".

Muzica, religie, dragoste


Leonard Albert "Lenny" Kravitz s-a nascut pe 26 mai 1964, fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti, compozitori, instrumentalisti si producatori din America. In stilul sau muzical se regasesc elemente rock, soul, funk, hard rock, folk si raggae.

Este fiul lui Roxie Roker, o actrita cunoscuta pentru rolul lui Helen Willis din sitcom-ul TV "The Jeffersons", difuzat in anii '70 in America, si al lui Sy Kravitz, producator la NBC. Tatal sau este descendentul unei familii de evrei ucraieniei, iar mama sa a venit in America din Bahamas.

Cu toate ca este o combinatie de doua rase, Lenny se considera mai apropiat de mama sa, fiind identificat, de cele mai multe ori, cu un cantaret afro-american.

La varsta de cinci ani, si-a exprimat dorinta de a deveni muzician, incepand sa cante la tobe, iar mai taziu, la chitara. Kravitz a crescut ascultand genurile de muzica preferate de parintii sai: blues, opera, jazz, R&B si muzica evanghelica.

La sapte ani a devenit fanul numarul unu al trupei The Jackson 5. Mai tarziu, a intrat in corul California Boys Choir, unde a stat timp de trei ani si a interpretat mai multe piese clasice alaturi de Metropolitan Opera.

Primul contact cu muzica rock l-a avut atunci cand a inceput sa asculte Led Zeppelin, Kiss, Aerosmith, Jimi Hendrix, David Bowie, The New York Dolls, Pink Floyd, Cream si The Who.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miha pe 29 Iun 2008, 22:57
    vreau la concert!

    eu vreau sa merg dar e prea scump,2 mil biletul si 1 mil drumul :( .Il iubesc la nebunie ,dar nu am cum sa ajung :( :( :(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod