Laura Cosoi, îndrăgostită de Maramureș: S-a pozat în costum de moroșancă!

Vedeta TV a postat pe blogul său mai multe fotografii realizate în Bârsana. "M-am simţit binecuvântată că am avut marea şansă de a descoperi un loc atât de special", a scris ea.

Laura a fost impresionată de o scurtă vacanță petrecută în Maramureș, unde s-a simțit extraordinar. Ea a publicat impresii de călătorie și zeci de imagini pe blog, declarându-se îndrăgostită pentru totdeauna de Bârsana, un loc pe care îl recomandă și cititorilor pentru vacanța de Crăciun.

"Chiar dacă am stat doar 3 zile, m-am simţit minunat profitând de fiecare minut în parte, am gustat din merindele specifice, am cunoscut oameni nemaipomentiti şi am vizitat locuri cu adevărat speciale. Am poposit la Bârsana, un loc desprins parcă din clipul celebrului generic <<Tezaur Folcloric>>.

Ne-am cazat la Pensiunea Lia în camere amenajate în stil tradiţional, cu blană de oaie pe pat drept covertură, ştergar pe perete şi o privelişte pe fereastră care îţi tăia respiraţia. Cei la care am stat ne-au primit nu doar în casa lor, ci şi în familia lor, făcându-ne să ne simţim de-ai locului. Ne-au gătit în curte, la ceaun şi nu-mi amintesc să fi mâncat vreodată sarmale <<de post>> atât de bune precum cele gătite de doamna Ileana. :)", a scris vedeta.

 

 "Timpul a fost destul de scurt, dar am reuşit să admir zona şi bineînţeles că am descoperit şi celebrele porţi maramureşene sculptate cu mare migală şi atenţie.

Deşi în spatele lor se ridicau case noi, nu pot spune că le-au <<ştirbit>> farmecul deosebit", a notat Laura în primul episod al poveștii descoperirii Maramureșului.



"Tu ai ajuns în Maramureș până acum? Îți voi arăta într-un articol viitor cât de bine îmi șade în <<moroșancă>>!", a promis vedeta. Și s-a ținut de cuvânt.

Ea a revenit cu un al doilea articol și cu o mulțime de imagini în care apare îmbrăcată în costumul trandițional purtat de femeile din zonă.

"Bârsana este un loc superb, de care am auzit pentru prima oară la Tavi, soţul mamei mele.

De şapte ani îşi fac vacanţele în Maramureş, loc de care s-au îndrăgostit iremediabil şi îi înţeleg perfect", a scris Laura în al doilea material postat.



"M-am simţit binecuvântată că am avut marea şansă de a descoperi un loc atât de special şi dacă nu ţi-ai făcut planuri de Crăciun, îţi sugerez să îi iei pe cei dragi şi să le oferi o vacanţă de câteva zile la Bârsana. Din câte ştiu, tradiţiile în zona respectivă sunt păstrate cu sfinţenie, oamenii locului sunt îmbrăcaţi în port tradiţional, colindătorii sunt autentici iar plimbările cu sania trasă de cai devin memorabile.

Sper din tot sufletul să fie zăpadă anul acesta. :)", a mai scris Laura Cosoi, care a publicat mai multe imagini pe blogul său.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 16 Dec 2013, 17:25
    superb

    minunate fotografii si locuri si tinute. Imi doresc de mult sa ajung la Maramures. Portul traditional e superb, mi-ar placea sa port la un moment dat...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod