Lady Gaga, o nouă apariție bizară: Cântăreața are un zâmbet îngrozitor

Vedeta a venit fără pantaloni la Gala Premiilor Muzicale YouTube, unde i-a surprins pe toți cu noua ei dantură.

Personajul bizar de pe coperta noului single care va fi lansat de Lady Gaga există cu adevărat. Acesta a apărut în carne și oase la organizat duminică seară, la New York. Este chiar cântăreața în vârstă de 27 de ani, care a avut încă o apariție excentrică, așa cum și-a obișnuit fanii și presa, la evenimentul desfășurat duminică, la New York.

Lady Gaga a uimit, afișând un zâmbet horror, cu o proteză dentară ciudată. Ea și-a completat look-ul cu o pălărie neagră, ochelari de soare, o cămașă neagră de piele care abia îi acoperea chiloții, întrucât vedeta nu purta pantaloni.



Gaga era încălțată cu ghete-platformă foarte înalte, de culoare neagră, cu un tiv din dantelă albă.



Cântăreața semăna mai degrabă cu o sperietoare de ciori decât cu un star care urma să participe la o gală, însă alegerile ei neobișnuite au consacrat-o și i-au adus succesul la nivel mondial, astfel că strategia ei de a atrage atenția a dat roade și de această dată, zîmbetul ei îngrozitor fiind fotografiat și înregistrat din toate unghiurile de fotoreporteri și cameramani.



Cântăreața și-a promovat în acest fel noul single, lansat luni. Duminică seară, ea a interpretat în premieră noua piesă. În timp ce cânta la pian, ea și-a scos ochelarii de soare pentru a lăsa la vedere câteva lacrimi care i se scurgeau pe obraji, semn că despărțirea recentă de iubitul ei, Taylor Kinney, a lăsat urme adânci, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Actorul nu a reuşit să se adapteze programului deosebit de încărcat al artistei americane, potrivit unei surse din anturajul acesteia. Gaga și Taylor Kinney au avut o relaţie care a început în 2011.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru performanţele ei televizate, care sunt spectaculoase şi adeseori controversate.

La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011, notează Mediafax.

Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. 

Gala Premiilor Muzicale YouTube, prezentată de actorul Jason Schwartzman şi artistul Reggie Watts şi regizată de Spike Jonze, a fost transmisă online în întreaga lume. Potrivit cotidianului Los Angeles Times, 155.000 de useri au urmărit în direct debutul evenimentului, dar curând numărul acestora a început să scadă, pe măsură ce evenimentul a devenit din ce în ce mai bizar. În timpul recitalului susținut de Lady Gaga, peste 4.000 de utilizatori au părăsit canalul YouTube dedicat galei, plângându-se de calitatea transmisiunii, în special la nivel de sunet. După o oră, canalul coborâse de la 215.000 la 180.000 de persoane care urmăreau show-ul.


Premiile, împărțite în șase categorii, au fost stabilite în întregime pe baza voturilor exprimate de fani.

Rapperul Eminem a primit premiul pentru artistul anului, potrivit Reuters, iar fetele de la Girls' Generation, megastaruri în Coreea de Sud, au câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru "I got a boy".

Duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a câştigat premiul pentru debutul anului, în timp Walk off the Earth şi KRNFX au primit premiul pentru fenomenul anului, pentru o versiune a piesei "I knew You Were Trouble" a lui Taylor Swift.

Videoclipul "See Me Standing", al rapperului DeStorm, la realizarea căruia au participat românii Matei Dima (regizor) şi Khaled Mokhtar (director de imagine), a primit premiul pentru inovaţia anului la prima ediţie a YouTube Music Awards, care a avut loc duminică seară, la New York.

Matei Dima, regizorul videoclipului "See Me Standing", este stabilit în Los Angeles şi este implicat în diverse proiecte cinematografice în America şi România. Khaled Mokhtar, director de imagine al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artişti români celebri la nivel internaţional, precum Inna, Alexandra Stan şi Antonia, dar şi pentru artişti străini, ca Daddy Yankee, Reik şi Juan Magan.

Ca o recunoaştere a uriaşei cantităţi de conţinuturi generate de utilizatori care poate fi vizionată pe YouTube - de la pisici care cântă până la înregistrări ale unor evenimente importante realizate cu telefonul mobil -, platforma online a instituit premiul pentru răspunsul anului. Trofeul a fost acordat violonistei Lindsey Stirling şi Pentatonix, pentru coverul "Radioactive" al Imagine Dragons.

Gala face parte din strategia YouTube de a juca un rol mai semnificativ în industria muzicală şi a fost difuzată de platforma online deţinută de Google, notează agenția Mediafax. YouTube s-a poziţionat în ultimii ani ca o sursă majoră de muzică şi videoclipuri.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod