Frumuseţea ta. Gene false: câteva trucuri ca să pară ale tale

Genele lungi, curbate şi dese sunt un adevărat simbol al feminităţii şi al frumuseţii. Privirea este transformată radical de gene mai bogate şi mai lungi, iar mascara este de obicei aliatul principal care te ajută să le obţii.
Dar dacă ai genele subţiri şi rare, nici măcar cel mai bun mascara nu îţi oferă rezultatele la care visezi. În acest caz, genele false sunt opţiunea cea mai bună şi singura soluţie de a avea o privire sexy şi pătrunzătoare, chiar şi fără machiaj.

Problema în cazul genelor false este, evident, aspectul artificial. Nu ţi-ai dori ca toată lumea să te întrebe dacă ţi-ai pus gene false, ci cu siguranţă visezi ca toţi să te admire, fără să realizeze că ai apelat la acest truc.

Extensiile de gene fir cu fir


Cea mai bună variantă este reprezentată de genele false fir cu fir. Este o metodă relativ nouă, care îţi oferă un rezultat foarte natural.
Le poţi aplica numai în saloanele de înfrumuseţare, iar procedura durează chiar şi câteva ore! Extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale, cu un adeziv special, la o distanţă de un milimetru faţă de pleoapă şi rădăcina genei naturale, pentru a se evita iritaţia sau reacţia alergică.

Pot fi purtate săptămâni întregi, fiind rezistente la apă, la machiaj şi la atingere. Pentru că sunt lipite fir cu fir de genele naturale, extensiile cad treptat, odată ce genele tale se regenerează. De aceea, este necesar ca la fiecare 3-4 săptămâni să mergi la salonul de înfrumuseţare pentru întreţinere şi retuş, dacă vrei să păstrezi genele false pentru o perioadă mai lungă de timp.

Preţul extensiilor de gene este destul de piperat, dar avantajele nu pot fi deloc neglijate.
Poţi avea o privire seducătoare şi îţi poţi pune ochii în valoare fără mascara şi machiaj.

Extensiile de gene mănunchi


Cu un aspect mai puţin natural decât extensiile fir cu fir, genele false de tip "mănunchi" sau "buchet" au avantajul că sunt mai uşor de aplicat, dar şi mai ieftine. Aşa cum le spune şi numele, sunt buchete de câte 5-6 gene false care se lipesc cu un adeziv special de genele tale naturale.

Dezavantajul este că nu le poţi purta timp îndelungat pentru că mănunchiul de extensii este lipit de un mănunchi de gene naturale, care prin surplusul de greutate adaugat, riscă să cadă sau să fie smulse şi deteriorate.

Extensii de gene tip bandă


Deşi sunt cel mai simplu de aplicat şi mult mai ieftine decât variantele de mai sus, genele false tip bandă au un aspect artificial. Banda cu adeziv se aplică deasupra liniei naturale a genelor, cât mai aproape de aceasta, motiv pentru care nu par deloc naturale şi nici nu sunt foarte rezistente.
Reprezintă o variantă bună pentru evenimente speciale, ceea ce înseamnă că le poţi păstra o singură zi, maxim două.

Avantajul este că le poţi aplica şi singură, acasă, dar pentru ca rezultatul să fie unul cât mai bun, trebuie să ţii cont de câteva reguli. În primul rând, este necesar să-ţi cumperi gene false de foarte bună calitate, numai din magazinele consacrate de produse cosmetice. În al doilea rând, aplicarea trebuie să fie impecabilă, cât mai aproape de linia genelor tale naturale. Iar nu în ultimul rând, pentru ca rezultatul să fie natural, evită cu orice preţ genele foarte lungi sau foarte dese.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod