Kylie Minogue nu refuză experimentele sexuale: „Suntem fiinţe curioase“

Cântăreaţa australiană nu se fereşte să facă dezvăluiri intime


Kylie Minogue a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave, Olivier Martinez şi modelul James Gooding. După moartea lui Hutchence, marea sa iubire, care s-a sinucis în 1997, cântăreaţa şi-a găsit consolarea alături de fotograful francez Stephane Sednaoui, cel care a descris-o ca "o combinaţie între o gheişă şi o supereroină manga".

După un lung şir de relaţii eşuate, Kylie Mingoue părea să se îndrepte spre nunta mult-aşteptată cu actorul britanic Joshua Sasse, în vârstă de 29 de ani.

Cei doi s-au despărţit în februarie, după ce ea a descoperit că fostul ei logodnic ar avea o relație cu actrița spaniolă Marta Milans (34 de ani). Aceştia ar fi devenit apropiați în 2015, la Vancouver (Canada), în timpul filmărilor pentru serialul "No Tomorrow".

Kylie Minogue şi Joshua Sasse s-au cunoscut în septembrie 2015, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune Galavant.

Artista născută în Melbourne, Australia, s-a dedicat muzicii, după succesul pieselor "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", ambele fiind single-uri de pe albumul de debut din 1988, intitulat "Kylie".

Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii, notează Mediafax.

În 2008, vedeta a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului KYLIEX2008.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod