Cele mai bizare fotografii de nuntă: Au început cu stângul viaţa în doi!

Fotografiile sunt un element vital al unei nunţi reuşite. Unii fac tot posibilul pentru a avea cele mai frumoase amintiri, alţii se descurcă cum pot şi astfel apar în cele mai bizare fotografii de nuntă.
Cele mai multe nunţi sunt formare, urmează nişte standarde prestabilite, toată lumea e fericită, iar mirii umplu un album întreg cu imagini idilice, foarte studiate şi scumpe, făcute de fotografi specializaţi.

Există însă şi nunţi care ies din tipare. Când mirele, mireasa şi invitaţii sunt săriţi de pe fix şi fac tot ce-i taie capul, fotografiile de nuntă nu pot fi surprinde nimic normal.

Imaginile publicate de ziarul britanic Daily Mail ne arată cele mai ciudate poze de nuntă. Va fi greu să spui că ai mai văzut ceva mai neobişnuit - unele cadre sunt uşor indecente sau comice, altele sunt de neînţeles, singura explicaţie posibilă fiind că alcoolul i-a făcut pe toţi să renunţe la inhibiţii. Ca şi cum nu era de ajuns, unii nu s-au mulţumit cu nişte cadre spontane şi au adăugat puţin Photoshop ca să-şi desăvârşească "opera".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod