Kylie Jenner îşi prezintă copilul: Primele imagini cu fetiţa vedetei

Kylie Jenner le-a oferit fanilor primele imagini cu chipul fetiţei sale


Jenner a dezvăluit pe 6 februarie numele fetiţei sale, Stormi, într-un mesaj publicat pe Instagram, lângă fotografia bebeluşului. Imaginea a strâns peste 13,6 milioane de like-uri în 24 de ore.

Kylie Jenner, starletă de reality show şi proprietară a unei companii de cosmetice, a anunţat pe platforma Instagram că a născut pe 1 februarie primul ei copil, tatăl fiind rapper-ul Travis Scott.

Jenner, în vârstă de 20 de ani, are 103 milioane de followeri pe Instagram, fiind una dintre cele mai populare vedete pe platforma deţinută de Facebook.

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner - devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner - şi a starului de reality show Kris Jenner.

Ea mai are o soră mai mare, manechinul Kendall Jenner. Din partea mamei sale, Kylie are trei surori vitrege, Kourtney, Kim şi Khloé Kardashian, şi un frate vitreg, Rob. Jenner mai are trei fraţi vitregi din partea lui Caitlyn, Burt, Brandon şi Brody Jenner, şi o soră vitregă, Casey.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod