Kimberley Garner, crăciuniţa în costum de baie: Un pictorial trăsnet!

Consacrată ca designer de costume de baie, Kimberley demonstrează că îşi cunoaşte bine meseria. Ea a făcut un pictorial sexy, pozând cu nişte decoraţiuni de Crăciun.

Kimberley Garner ştie să-şi folosească perfect fiecare atu. Englezoaica în vârstă de 26 de ani a ales să-şi promoveze singură ultimele creaţii şi bine a făcut! Imaginile te conving imediat că se pricepe să transmită ce are de arătat.

Cu o siluetă perfectă, bronzată şi atent lucrată, blonda a pozat într-un costum roşu din două piese şi într-unul unibody, iar pentru a fi în ton cu apropierea Crăciunului şi-a agăţat câteva decoraţiuni la talie şi în păr. Efectul este năucitor, iar Kimberley nu poate trece neobservată.

Vedeta a declarat că toate produsele din noua sa colecţie sunt fabricate în Anglia. "Am vrut să surprind în această colecţie sentimentul de relaxare pe care îl ai în vacanţă. E interesant să fii un designer tânăr şi îmi place procesul de producţie, de la creaţie până la produsul final. Această colecţie este favorita mea", a declarat Kimberley Garner pentru Daily Mail.

 

Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod