Kim Kardashian și ritualul ei de frumusețe: "Mă spăl pe cap o dată la cinci zile"

26 Februarie 2015
Starleta a dezvăluit secretele de care se folosește în fața oglinzii. Ea dă în fiecare lună 2.000 de dolari pe produse cosmetice!

Vedeta americană, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit pentru site-ul de frumusețe Into The Gloss trucurile, tehnicile și "arsenalul" ei de îngrijire. Din tot ce a povestit ea, rezultă că are un ritual foarte complex și, lesne de dedus, foarte costisitor.

Cu toate acestea, unele lucruri pe care ea le face sunt foarte simple, de pildă faptul că obișnuiește să-și spele părul doar o dată la cinci zile. În primele trei zile, ea folosește placa de îndreptare a părului și aplică produse de îngrijire a firelor, precum un ulei special. În a patra zi, îl face coadă și în a cincea vine momentul spălării.

"Poate că exagerez", recunoaște ea.

Anastasia Soare îmi face sprâncenele. Doi ani s-a rugat de mine s-o las pe ea, dar eu nu şi nu, le fac singură. Dar după ce am lăsat-o pe ea mi-a schimbat viaţa, faţa mea arăta complet diferitKim Kardashian
Renumită pentru mania sa de a-și face selfie-uri, Kim a spus că în timp ce multe dintre prietenele sale nu pot ieși din casă nemachiate și cu părul atent aranjat, ea își permite să experimenteze tot felul de tehnici și de produse, indiferent că are parte de ajutorul make-up artistului său sau că se joacă singură.
"Mă simt norocoasă, fiindcă îmi place să-mi fac singură părul sau să mă machiez. Și dincolo de asta, chiar ador să-mi îngrijesc pielea. Mereu caut produse noi și încerc tot felul de lucruri", a mărturisit starleta.

În privința produselor pe care le folosește constant, Kim a explicat că ritualul ei zilnic de îngrijire include mai multe produse de ultimă generație. Cel mai scump dintre acestea este Quasar MD Plus LED, un kit de terapie cu lumină laser, care costă 795 de dolari, iar cel mai ieftin este un pachet de tampoane de demachiat Neutrogena, în valoare de numai 1,83 dolari, pe care le folosește la sfârșitul zilei, pentru a-și curăța fața, scrie tabloidul britanic The Daily Mail.


Printre produsele de lux pe care le foloseşte Kim se mai numără o cremă de hidratare Guerlain Orchidée Impériale (455 dolari), de care are nevoie pentru că tenul său e mai degrabă uscat şi necesită un adjuvant hrănitor, în special iarna, şi crema NaturaBissē C+C Vitamin Cream (155 de dolari), care reduce semnele îmbătrânirii, oferind elasticitate şi vitalitate pielii.


Sistemul cu tehnologie laser pomenit mai sus previne formarea viitoarelor riduri şi stimulează producerea de colagen, conferind strălucire tenului. În plus, vedeta îl foloseşte pentru a combate psoriasisul de care suferă. "Aveam pete vizibile pe spatele picioarelor. Am avut odată o şedinţă foto pentru lenjerie şi se vedea urât, m-am chinuit atunci. Acum am două pete care nu mai dispar, dar celelalte zone s-au vindecat după ce am născut", a mărturisit ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod