Kim Kardashian și ritualul ei de frumusețe: "Mă spăl pe cap o dată la cinci zile"

Kim Kardashian face orice ca să arate bine în celebrele sale selfie-uri cu care inundă rețelele de socializare


La curăţarea pielii, tampoanele ieftine Neutrogena sunt doar începutul. Ea foloseşte un gel de împrospătare şi curăţare Terry Pureté de Rose Refreshing Cleansing Gel, unul dintre produsele preferate ale vedetei, care adoră mirosul de trandafiri al acestui produs, similar cu cel al gamelor Kardashian Beauty şi Kardashian Beauty Hair.

În timpul zilei, ea mai aplică mai multe produse cu factor de protecţie solar, precum La Mer The Broad Spectrum SPF 50 UV Protecting Fluid (85 de dolari) şi Sheer Fluid Sun Shield SPF 30 by Dr Harold Lancer (48 de dolari).

Mereu caut produse noi și încerc tot felul de lucruriKim Kardashian
Iar pentru obrajii aproape la fel de celebri precum posteriorul său Kim Kardashian se bazează pe un produs mai ieftin, Kardashian Beauty Endless Summer Matte Bronzer (14,99 dolari), dar şi pe unul mai scump, Anastasia Beverly Hills Contour Kit (40 de dolari), al celebrei românce Anastasia Soare.

Kim a mai spus că în tinereţe şi-a neglijat pielea.
Apoi, în timpul zborurilor lungi cu avionul obişnuia să adoarmă cu machiajul aplicat, fără să-i pese. În ultimii ani, rutina ei a devenit obligatorie şi s-a dezvoltat treptat, pe baza recomandărilor specialiştilor şi a propriilor experienţe.

Kim spune despre ea că e "destul de pricepută" la machiaj, dar admite că sunt unele aspecte pe care le lasă pe mâna experţilor. "Anastasia Soare îmi face sprâncenele. Doi ani s-a rugat de mine s-o las pe ea, dar eu nu şi nu, le fac singură.
Dar după ce am lăsat-o pe ea mi-a schimbat viaţa, faţa mea arăta complet diferit. Eu le făceam ascuţite la mijloc, dar ea le-a rotunjit un pic"
, a povestit starleta pentru site-ul citat de Daily Mail.

Ea a mai spus că, în timp, lucrând cu mai mulţi make-up artişti, a furat de la fiecare câte ceva şi îi place să aplice chiar ea trucurile dobândite, chiar dacă asta implică să arate diferit.

26 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod