Kim Kardashian, sfătuită de Kanye West să nu mai poarte ochelari mari de soare

Kim Kardashian n-a rezistat mult fără să-şi etaleze opulenţa pe internet: ea şi-a arătat pe Instagram dinţii acoperiţi cu diamante

Atacul a avut loc la ora 03:00 dimineața, când cinci indivizi mascați și îmbrăcați în polițiști au pătruns în reședința în care era cazată vedeta, situată în exclusivistul arondisment 8. Indivizii au legat-o cu cătușe pe Kim și au încuiat-o în baie în timp ce au acţionat.

Câteva minute mai târziu, hoții au plecat cu o pradă în valoare de 9 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie. Acesta a fost cel mai mare jaf de bijuterii de la o persoană produs în Franța în ultimii 20 de ani.
Din neatenție, hoții au pierdut din pradă un colier cu o cruce din platină bătută cu diamante, în valoare de 33.000 de dolari. Pandantivul, o bijuterie realizată de Jacob & Co, a fost găsit de un trecător, pe stradă, în apropierea locului în care s-a produs jaful. 

Criticată de experţii în securitate pentru opulenţa pe care o afişa în mediul online şi în public, Kim Kardashian și-a întărit după acel incident măsurile de securitate și a renunțat pentru o perioadă la toate angajamentele publice și la publicarea de mesaje pe rețelele de socializare. Totodată, ea a renunţat să mai poarte bijuterii scumpe.

Potrivit People, Kim a renunţat să mai păstreze lucruri de valoare în noua sa casă din Hidden Hills în care locuieşte cu soţul ei şi copiii pentru a elimina orice tentaţie care ar atrage spărgătorii. "După jaful de la Paris, Kim a făcut multe schimbări în viaţa sa. E mai atentă când iese în evidenţă. E un an nou, într-o casă nouă şi cu multe schimbări. Kim adoră noua casă. Vrea să creeze cea mai sigură, cea mai bună casă pentru copiii ei. Pe lângă echipa de securitate, Kim şi Kanye şi-au luat măsuri ca să ţină intruşii departe. Noua proprietate e uriaşă şi are nevoie de un staff prezent 24 de ore, 7 zile din 7", a spus o sursă pentru revista menţionată. "Ca să-ţi ţină casa în siguranţă, Kim nu vrea să aibă lucruri scumpe precum bijuterii înăuntru", a mai spus sursa citată.

Kim Kardashian şi Kanye West au doi copii - o fetiţă de patru ani, North, şi un băiat de doi ani, Saint. Vedeta aşteaptă al treilea ei copil, o fetiţă, care va fi adusă pe lume de o mamă surogat.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod