Kim Kardashian

Kim Kardashian promite: „O să fac selfie-uri dezbrăcată până voi muri“

Kim Kardashian a primit un premiu pentru succesul pe care îl are în mediul online şi a anunţat că va face toată viaţa selfie-uri în care apare goală.

Prezentă la gala premiilor Webby 2016, organizată la New York, starleta americană a fost distinsă pentru succesul inegalabil pe care îl are pe internet, îndeosebi pe platformele de socializare, şi pentru faptul că a inventat un nou tip de celebritate. Discursul ei de mulţumire după ce a primit premiul "Break The Internet" a fost scurt şi la obiect: "O să fac selfie-uri dezbrăcată până când voi muri", a promis ea şi toată lumea o crede în stare.

Premiile Webby sunt considerate Oscarurile internetului, iar laureaţilor li se permite un discurs de mulţumire foarte scurt, din numai cinci cuvinte, notează site-ul eonline.com. Kim s-a adaptat foarte bine la cerinţa organizatorilor şi a anunţat că va continua toată viaţa reţeta succesului.

Devenită faimoasă pentru cele două imagini în care a apărut goală pe internet, vedeta americană în vârstă de 35 de ani a sosit la ceremonia de la Cipriani Wall Street din New York într-o rochie neagră, semnată de Vivienne Westwood, care se mula perfect pe formele ei generoase, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod