Kim Kardashian

Kim Kardashian promite: „O să fac selfie-uri dezbrăcată până voi muri“

Starleta americană a făcut o promisiune pe viaţă după ce a fost premiată pentru succesul său online


Mamă a doi copii, Kim Kardashian are peste 70 de milioane de admiratori pe Instagram şi 45 de milioane pe Twitter, fiind primul câştigător a "acoladei", cum este denumit trofeul Webby, distins pentru "modul puternic şi creativ" în care a folosit platformele online.
"Pentru că a spart internetul şi ne-a adunat pe toţi în spatele ei prin like-urile primite, avem privilegiul să o onorăm pe Kim Kardashian cu primul premiu <<Webby Break the Internet>> din istorie", au anunţat organizatorii în momentul acordării distincţiei.

Şi soţul starletei, Kanye West, a plecat acasă cu un trofeu. Cântăreţul în vârstă de 38 de ani a primit premiul "Webby Artist of the Year" pentru recordul de audiţii după lansarea prin streaming a ultimului său album, "The Life of Pablo". Materialul a fost accesat de 250 de milioane de ori prin platforma Tidal în primele zece zile de la lansare şi a urcat pe primul loc în topul Billboards 200 al celor mai ascultate albume prin streaming, relatează Daily Mail.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod