Atenţie, gabarit depăşit! Kim Kardashian a greşit din nou ţinuta

Starleta americană face orice pentru a ieşi în evidenţă. După ce s-a pozat nud, ea insistă să demonstreze că a slăbit, chiar şi cu o vestimentaţie nepotrivită.

Face ce face şi tot atrage atenţia: când Kim Kardashian îşi pune în cap să facă lumea să vorbească despre ea, nimic n-o poate opri. Ultima ei "găselniţă" e suficient de discutabilă ca să suscite o polemică, exact ce-i place mai mult starletei americane.

După ce s-a pozat dezbrăcată ca să demonstreze că a slăbit, Kim a revenit în prim-plan cu o apariţie vestimentară incredibil de nepotrivită. Îmbrăcată cu un costum negru foarte mulat, care îi scotea în evidenţă formele foarte generoase, vedeta a ieşit miercuri cu sora sa, Kourtney Kardashian, pentru a lua masa la restaurantul Hugo, din localitatea Thousands Oaks. Pentru un efect sporit, Kim a adăugat la costumul ei unibody, o haină scurtă din blană neagră, şi un colier de argint cu literele care formau cuvintele Saint, numele celui de-al doilea copil. Silueta proeminentă, despre care ea crede că e mai atractivă acum, abia încăpea în costumul care părea pe punctul de a plesni.

Impresia deplorabilă pe care o crea vestimentaţia starletei în vârstă de 35 de ani era accentuată şi sandalele cu toc înalt. Cu pantalonii care se sfârşeau imediat sub genunchi, Kim părea o femeie de moravuri uşoare, ca să fim cât de cât delicaţi. Şi este evident că restaurantul în care mergea să mânânce nu impune standarde vestimentare restrictive.

Marţi, vedeta americană de reality-show a postat pe contul său de Twitter o imagine în care apare complet dezbrăcată, la 13 săptămâni după naşterea băieţelului său, Saint West, al doilea copil pe care îl are cu rapperul Kanye West. Zonele sale intime erau acoperite de fâşii negre - într-un instantaneu pe care şi l-a făcut în oglinda care lasă să se vadă baia sa luxoasă, ornată cu plăci de marmură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod