Atenţie, gabarit depăşit! Kim Kardashian a greşit din nou ţinuta

Selfie-ul în care Kim apărea dezbrăcată a provocat vii dezbateri pe reţelele de socializare şi a apărut în toate publicaţiile mondene


Cu pletele vopsite blond deschis, se pare că imaginea ar fi o trimitere la o fotografie făcută în urmă cu câteva săptămâni când a avut o apariţie uluitoare purtând o perucă blondă în timpul New York Fashion Week, notează Mediafax. Vedeta a postat alături de imaginea sa sexy cuvintele: "Atunci când eşti gen: Nu am cu ce să mă îmbrac LOL."

Kim arată fenomenal în fotografia care îi pune în vedere talia suplă şi tonifiată, şoldurile bine definite şi bombate, sugerând că şi-a reintrat în formă după a doua sa sarcină. Ea şi-a lăsat expus şi bustul său generos care nu este acoperit de niciun sutien pentru a crea impresia unui decolteu impresionant.

Ca întotdeauna, regina selfie-urilor a pozat cu o atitudine seducătoare, părul său despletit şi lăsat pe spate dându-i o alură rebelă, relatează agenţia citată.

După ce a fost intens criticată pentru acest selfie, Kim Kardashian le-a răspuns ironic celor care au atacat-o: "Nu iau droguri, abia beau alcool, nu am comis nicio infracțiune și totuși sunt un exemplu prost pentru că sunt mândră de corpul meu?", a scrie ea.

Protagonista show-ului TV "Keep Up with the Kardashians" este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes, citat de Mediafax.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa.

Kim Kardashian şi soţul ei au fost incluşi de revista Time în lista celor mai influente 100 de persoane din lume.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod