Femeie singura

De ce sunt singure multe femei de succes?

O femeie frumoasă, care are succes în carieră sau în afaceri şi se bucură de un confort material la care mulţi poate că visează, este admirată şi chiar invidiată. Dar de multe ori se întâmplă ca femeile de succes să nu fie la fel de împlinite şi din punct de vedere sentimental.
Unele dintre ele sunt singure pentru că îşi doresc să se concentreze asupra profesiei, dar multe dintre ele pur şi simplu nu reuşesc să găsească bărbatul potrivit sau să menţină o relaţie de durată. Iată câteva motive pentru care femeile de succes sunt adesea singure:

Au aşteptări mari de la ceilalţi

Succesul nu se obţine uşor. Este nevoie de foarte multă muncă, de sacrificii şi efort susţinut pe timp îndelungat. Oamenii care au succes nu sunt obişnuiţi să accepte compromisuri şi sunt de obicei perfecţionişti, pentru că cele mai bune rezultate se obţin numai dacă ai standarde înalte.
Iar o femeie de succes, care are aşteptări atât de mari de la sine, va avea aşteptări la fel de mari şi de la persoanele din jur, inclusiv în relaţiile sentimentale. Cu siguranţă o femeie de succes visează să aibă un partener de viaţă care îi egalează sau chiar depăşeşte realizările.

Bărbaţii se simt intimidaţi

Crescuţi în ideea că fetele sunt firave, neputincioase, temătoare, cei mai mulţi bărbaţi se vor simţi complet intimidaţi de o femeie care este exact opusul acestei descrieri. O femeie puternică, încrezătoare în sine, care nu acceptă prea uşor compromisuri sau jumătăţi de măsură va fi admirată din umbră de mulţi bărbaţi, dar nu la fel de mulţi vor fi cei care vor îndrăzni să facă primul pas.
Pe lângă faptul că se vor simţi intimidaţi, unii bărbaţi ar putea să se considere dominaţi de o astfel de parteneră, iar orgoliul lor masculin ar putea avea grav de suferit.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Hegel pe 19 Mai 2016, 21:07
    Femei singure

    pablomison Ai spus totul. Restul nu mai contează.

    0
    0

  • pablomison pe 19 Mai 2016, 20:28
    Femei singure

    Problema femeilor "de succes" singure vine din alta directie. O astfel de femeie este de tipul femeie-barbat, cu caracteristici pregnante masculine (competitie, orgoliu, rezistenta, agresivitate etc). Cu astfel de calitati sigur nu va atrage barbatii normali, dornici de feminitate. Desigur ca vor exista barbati fara orgoliu masculin, dornici de a trai bine pe seama realizarilor partenerei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod