Femeia Berbec

5 motive pentru care te vei îndrăgosti de femeia din zodia Berbec

Femeia din zodia Berbec este îndrăzneaţă, pasională şi impulsivă. Ştie întotdeauna ce vrea şi nu renunţă până când nu obţine.

Nu ai nicio şansă să te plictiseşti alături de ea! Iată cinci motive pentru care te vei îndrăgosti de femeia din zodia Berbec: 

Femeia din zodia Berbec este curajoasă

Dintr-un grup de oameni care asistă la o nedreptate, femeia din zodia Berbec va fi prima care va sări în ajutorul celui defavorizat. Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, iar nativii născuţi sub influenţa acestei zodii sunt curajoşi şi au iniţiativă. Femeia din zodia Berbec nu suportă nedreptatea şi nu se teme să intervină atunci când ceilalţi nu au curaj să o facă.

Luptă pentru dreptate, adevăr şi îi va sprijini întotdeauna pe cei slabi şi neajutoraţi.

Femeia din zodia Berbec este spontană

Plină de viaţă, veselă şi mereu cu idei noi şi interesante. Astfel poate fi caracterizată pe scurt femeia din zodia Berbec. Nu este de mirare că toţi cei din jurul său o admiră şi vor să petreacă foarte mult timp în compania ei. Nu te vei plictisi niciodată alături de femeie din zodia Berbec! Trebuie doar să poţi ţine pasul cu ea, pentru că are mereu câte o nouă preocupare interesantă. Este originală şi nonconformistă. 

Debordează de încredere

Îi admiri pe cei care pot vorbi fără pic de trac în faţa unei săli pline de oameni? Femeia din zodia Berbec este una dintre aceştia! Are încredere în sine, îşi cunoaşte adevărata valoare şi nimic nu o poate face să se îndoiască de sine. De aceea, femeia din zodia Berbec este un model pentru mulţi dintre cei care o cunosc.

Este puternică, muncitoare şi nu cedează în faţa obstacolelor, iar toate acestea o ajută treptat să-şi clădească o încredere în sine de neclintit. 

Femeia din zodia Berbec este independentă

Când vrea să obţină ceva, nimic nu poate sta în calea nativei din zodia Berbec. Este o fire independentă, care nu ţine prea mult cont de normele sociale, de părerile celor din jur şi mai ales de răutăţile celor invidioşi. Femeia din zodia Berbec merge pe drumul său şi este capabilă să realizeze foarte multe fără sprijinul altora.

Tot ce reuşeşte este prin forţele sale proprii, iar ea se va mândri cu asta! 

Femeia din zodia Berbec este un sprijin pentru ceilalţi

Tocmai pentru că este atât de puternică, femeia din zodia Berbec ajunge să fie un punct de sprijin pentru cele mei multe persoane dragi din viaţa sa. Chiar dacă are o atitudine de "războinic", sufletul său este unul plin de dragoste şi compasiune. Femeia din zodia Berbec nu poate rămâne indiferentă la suferinţa altora, de aceea se va implica adesea în numeroase campanii şi acţiuni caritabile.

Pe de altă parte, este un duşman de temut pentru cei care îndrăznesc să le facă rău oamenilor dragi ei.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod