Keanu Reeves spune că este „căsătorit în fața lui Dumnezeu” cu Winona Ryder, după ce un preot român i-a cununat în filmul „Dracula” din 1992

Keanu Reeves a declarat că este cununat religios cu Winona Ryder, colega sa de platou din filmul „Bram Stoker's Dracula”, lansat în anul 1992, pentru că nunta a fost oficiată de preoți adevărați.
Keanu, în vârstă de 57 de ani, și Winona, de 50 de ani, au format un cuplu în filmul din 1992 al lui Francis Ford Coppola.

25 de ani mai târziu, când s-au reîntâlnit pentru producția „Destination Wedding”, cei doi actori s-au întrebat dacă nu cumva sunt cununați și în realitate.
„Chiar ne-am căsătorit în 'Dracula'. Nu, serios, cred că ne-am căsătorit în viața reală. În acea scenă, Francis (n.red. regizorul Francis Ford Coppola) a folosit un preot român adevărat.
Am filmat scena și preotul a făcut întreaga ceremonie. Prin urmare, cred că suntem căsătoriți”, a declarat Winona într-un interviu din anul 2018.


Și Keanu crede același lucru. Actorul a declarat într-un interviu pentru Esquire că el și Winona sunt „căsătoriți în fața lui Dumnezeu”.

„Am făcut o filmare întreagă cu o ceremonie de nuntă cu preoți reali. Winona spune că suntem căsătoriți. Și Coppola spune că suntem. Prin urmare, cred că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu”, a declarat starul din „Matrix”.


Keanu Reeves este cunoscut nu doar pentru rolurile sale de succes, dar și pentru reputația de „băiatul bun” de la Hollywood, datorită numeroaselor sale gesturi de amabilitate și generozitate față de cei din jur.

Sandra Bullock, colega sa de platou din filmele „Speed” și „The Lake House”, a povestit recent cum starul a surprins-o cu șampanie și trufe atunci când i-a mărturisit că nu a încercat niciodată această combinație extravagantă.

Actrița a povestit că Reeves a vizitat-o la ea acasă în anul 1995, la un an după lansarea filmului „Speed”,  și i-a spus „M-am gândit că ai vrea să încerci șampanie și trufe, să vezi cum e”.

Sandra a dezvăluit că nu a existat o relație romantică între ea și Keanu pentru că și-au dorit să-și protejeze prietenia, adăugând că au „crescut împreună, pe drumuri paralele”.

„Cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mult sunt fascinată de această ființă umană.
Aș fi fost capabilă să spun asta dacă m-ar fi părăsit și m-ar fi înfuriat? Probabil că nu”, a declarat Bullock.

De curând, Keanu a făcut un alt gest impresionant, de această dată pentru cei patru cascadori alături de care a lucrat în filmul „John Wick 4”. Actorul în vârstă de 57 de ani le-a oferit celor patru ceasuri Rolex Submariner, în valoare de 9150 de dolari fiecare, pentru a marca incheierea filmărilor. 



Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo și Li Qiang au primit fiecare câte un ceas gravat cu mesaje personalizate.

Jeremy Marinas a distribuit pe pagina sa Instagram imagini cu ceasul, spunând că este „cel mai frumos cadou de final”, dezvăluind că pe ceasul său este scris „The John Wick Five” (Cei cinci din John Wick) și mesajul personalizat „Jeremy, îți mulțumesc.
JW4 2021”.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod