Katy Perry, fără machiaj: Seamănă cu vedeta pe care o ştiai?

Cântăreaţa în vârstă de 28 de ani a început noul an într-un mod neconvenţional, alături de prietenul ei, John Mayer. Cei doi au participat în Hawaii la o cursă auto offroad, plină de adrenalină şi de noroi, iar Katy a renunţat la machiaj, arătând ca o tânără obişnuită, departe de imaginea arhicunoscută a artistei.

Vedeta a luat parte la o cursă offroad chiar în prima zi a anului. Fără machiaj şi îmbrăcată într-o ţinută obişnuită, alcătuită dintr-o bluză subţire şi pantaloni scurţi, Katy Perry părea o tânără obişnuită, fără nicio legătură cu starul admirat de milioane de tineri. Pantalonii scurţi îi lăsau la vedere picioarele, ceea ce, este evident, nu o favorizează deloc.

Dar asta n-o afectează deloc pe cunoscuta prietenă a Rihannei, care s-a distrat pe cinste alături de iubitul ei, John Mayer. Cei doi au mers cu un ATV cu două locuri printr-o zonă noroioasă din insula Kauai, iar când a venit momentul pentru o pauză, Katy şi-a legat la gât masca portocalie pe care o folosise pentru a-şi proteja faţa în timpul cursei, descoperindu-şi chipul fără machiaj, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



John şi-a pozat apoi iubita făcând autostopul pe marginea drumului plin de noroi.



Cuplul s-a bucurat de câteva momente de linişte într-o pauză, în timp ce aştepta sosirea maşinii lor.



Katy Perry n-a fost în cea mai bună formă: şortul ciudat îi lăsa la vedere bikinii negri şi picioarele urâte. Cântăreaţa avea părul strâns la spate şi purta o bandană, relatează Daily Mail.



Nu este pentru prima dată când Katy Perry este surprinsă fără machiaj. În mai anul trecut, vedeta a apărut nemachiată într-un clip postat pe YouTube de fostul ei soţ. Înregistrarea video a fost realizată pentru promovarea filmului cântăreţei, "Part of me 3D", şi a fost difuzată după ce Russell Brand a postat pe Twitter o poză a cântăreţei, fără machiaj.

 

Katy Perry şi John Mayer sunt împreună de mai multe luni. John (35 de ani) a petrecut vacanţa cu cu artista şi părinţii ei, la casa acestora din Santa Barbara. Deşi nu a fost pentru prima oară când John i-a întâlnit pe părinţii cântăreţei, faptul că a petrecut sărbatorile la ei marchează un pas important în relaţia lor. "S-au simţit foarte bine împreună. John şi-a dorit să cunoască mai bine familia lui Katy", a declarat o sursă pentru revista People. "Au petrecut mult timp împreună şi s-au bucurat unul de compania celuilalt. John este complet atras de Katy", a mai spus persoana citată.



Potrivit presei britanice, John a realizat designul unei chitare pe care i-a dăruit-o iubitei sale, de Crăciun. Instrumentul muzical include iniţialele vedetei şi data în care cei doi s-au întâlnit. "John s-a străduit mult pentru cadoul pe care i l-a dat de Crăciun lui Katy. De când s-au întâlnit, el a încercat tot timpul să-i arate cât de mult se gândeşte la ea. Asta dovedeşte totul - fiecare detaliu al chitarei demonstrează cât de multe se gândeşte la ea", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.



Katy Perry şi John Mayer s-au cunoscut la scurt timp după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Russell Brand, în iulie. După divorţ, s-a scris despre Katy că ar fi avut mai multe relaţii, între care una cu Rob Ackroyd, chitaristul grupului Florence And The Machine, şi cu modelul Baptiste Giabiconi.
La rândul lui, John are o notorietate de cuceritor, după ce a fost combinat cu mai multe femei faimoase, printre care Taylor Swift, Jessica Simpson, Jennifer Aniston şi Jennifer Love-Hewitt.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 17 Ian 2013, 15:49
    Katy

    Nu cred ca arata rau nemachiata, sunt multe altele care degeaba au un corp frumos si le tradeaza fata, sincer mai bine ca si ea decat ca si Anda Adam :-j

    0
    0

  • simika pe 10 Ian 2013, 09:03
    nu arata rau nemachiata...

    Intr-adevar, nu are corpul la care ma gandeam eu, insa nemachiata nu arata rau....fata de alte vedete care sunt de nerecunoscut fara machiaj, ea isi pastreaza anumite linii si cu si fara machiaj. Mie una, imi place de ea ca are personalitate proprie.

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod