"Dallas" după 35 de ani. Află cine a supravieţuit şi cine nu!

"Dallas", serialul iubit de o lume întreagă, revine în România. Sâmbătă, 12 ianuarie, primul episod din noul sezon poate fi urmărit la Antena 1 la ora 20:30. Telespectatorii îi vor reîntâlni pe JR, Sue Ellen şi Bobby (Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy), dar vor descoperi şi personaje noi. Fanii îl vor putea urmări pentru ultima dată în "Dallas" pe îndrăgitul actor Larry Hagman, care a murit anul trecut răpus de cancer.

În 1980, întreaga Românie urmărea cu sufletul la gură intrigile, conflictele şi scandalurile care aveau loc în familia Ewing. În 2013, povestea continuă. Serialul lansat în aprilie 1978, iniţial plănuit pentru o perioadă de 5 săptămâni, "Dallas" a ajuns în cele din urmă la 14 sezoane. Acţiunea se petrece în Dallas, Texas, şi prezintă lupta dintre două familii bogate, cu afaceri în industria petrolului. Serialul redă viaţa unei familii care deţine o prosperă companie petrolieră, Ewing Oil, precum şi o fermă uriaşă, Southfork. Afacerea a fost înfiinţată de Jack Ewing şi soţia sa, Ellie. Împreună, cei doi au trei băieţi, dintre care, J.R. şi Bobby care au relaţie tensionată.


Noua serie Dallas cuprinde 10 episoade şi a fost lansată în vara anului trecut în Statele Unite. Din vechea distribuţie, îi poţi revedea pe actorii Patrick Duffy (Bobby Ewing), Larry Hagman (JR Ewing) şi Linda Gray (Sue Ellen Ewing). În noul sezon vor fi noi personaje, cel mai cunoscut nume este cel al lui Jesse Metcalfe, care îl va interpreta pe Cristopher Ewing, băiatul de adoptat de Bobby şi de Pamela.


Însă revenirea serialului "Dallas" a adus şi o veste tristă pentru fani: Larry Hagman, actorul care l-a interpretat pe îndrăgitul personaj J.R. Ewing a încetat din viaţă după încheierea filmărilor pentru noul sezon. Actorul a murit la vârsta de 81 de ani în noiembrie anul trecut în urma unor complicaţii provocate de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani. Linda Gray, actriţa care a interpretat rolul lui Sue Ellen, soţia lui J.R. Ewing s-a aflat alături de actor în ultimele clipe din viaţa acestuia. "Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani", a spus Linda Gray într-un comunicat de presă. "El a fost un fel de Pied Piper (personaj din legendele germane, n.r.) al vieţii şi a adus multă bucurie tuturor persoanelor care l-au cunoscut. A fost creativ, amuzant, iubitor şi talentat şi îmi va fi îngrozitor de dor de el."

Larry Hagman însă nu este singurul actor îndrăgit din seria "Dallas" care s-a stins din viaţă. Actriţa americană Barbara Bel Geddes, celebră pentru rolul lui Miss Ellie Ewing, a decedat la vârsta de 82 de ani, răpusă de cancer pulmonar. Jim Davis, interpretul lui Jock Ewing, a murit şi el în 1981.

Sursă foto: Hepta 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod