Kate Moss, viaţa tumultoasă a unui supermodel de 40 de ani

A apărut pe coperta a peste 300 de reviste şi timp de 25 de ani de carieră a reuşit să cucerească prin frumuseţe şi naturaleţe, dar şi să rămână în atenţia presei din cauza problemelor legate de consumul de alcool şi a droguri.

Calităţile care aveau să o transforme într-un model de succes au fost descoperite pe când Kate avea doar 14 ani. Adolescenta se întorcea din vacanţă, cu părinţii, când a fost remarcată, pe aeroportul "JFK" din New York, de către directorul unei agenţii de modeling. A devenit rapid celebră, fiind opusul modelelor de pe catwalk. A avut o viaţă agitată în care s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri, a ajuns în clinici de dezalcoolizare care au făcut-o să pierdă contracte de milioane de dolari. Nici viaţa amoroasă nu a fost una liniştită. S-a iubit cu Johnny Depp, a făcut o fetiţă cu editorul Jefferson Hack, s-a logodit, pentru doi ani, cu Pete Doherty, solistul de la "The Libertines". Acum vedeta care a împlinit luna aceasta 40 de ani pare că şi-a găsit echilibrul alături de Jamie Hince, din trupa "The Kills", alături de care s-a şi căsătorit în 2011.

Pe 16 ianuarie, vedeta a ales să-şi petreacă aniversarea celor 40 de ani de viaţă pe o insulă din Caraibe, în compania unor prieteni apropiaţi. Potrivit presei britanice, insula aparţine miliardarului Richard Branson. Printre invitați s-au numărat părinții ei, dar și nume sonore, precum designerul John Galliano, fotograful Mario Testino și prietena ei bună, Naomi Campbell. Deşi a ajuns la 40 de ani, Kate reuşeşte încă se fie sursă de inspiraţie pentru fotografi, artiști și creatori de modă. Artistul și jurnalistul Russell Marshall a dorit să-i ofere un omagiu de ziua ei, lansând o retrospectivă a portretelor supermodelului. "Kate nu a fost niciodată o sclavă a convențiilor, asta e calitatea ei pe care o admir cel mai mult", a declarat artistul.

De-a lungul vieţii, vedeta a reuşit să cucerească inimile multor bărbaţi celebri, de la actori la staruri rock, la oameni de afaceri şi fotografi. Dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi cu care Kate Moss s-a iubit fac parte Johnny Depp, Daniel Craig, actorul Gaspard Ulliel, fotograful Mario Sorrento, rock starul Pete Doherty şi Jamie Hince, cu care s-a şi căsătorit în 2011.












 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod