Moartea pilotului Adrian Iovan. Ce spun vedetele despre acesta!

Pilotul Adrian Iovan a murit, luni seară, după o aterizare forţată în apropiere de Cluj, acesta aflându-se într-o acţiune umanitară.

După moartea fostului soţ al Romaniţei Iovan, mai multe vedete care l-au cunoscut au transmis familiei lui Adrian Iovan mai multe mesaje de încurajare.
1 din 8

„Aviația a pierdut un om de valoare“

Oana Roman: „Îmi pare tare rău pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut când era pilot la Blue Air, iar eu lucram acolo în calitate de PR Manager! Deși relația lui cu firma nu s-a încheiat în termeni amiabili, iar eu ca reprezentant al companiei, a trebuit să-l combat, am apreciat că s-a apărat cu fermitate și fair play, și deși se simțea profund nedreptățit de către companie, s-a luptat cu arme curate! Știu că își făcea cu pasiune meseria și aviația a pierdut un om de valoare! Dumnezeu să-l odihnească“
22 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lliliana Costea pe 24 Ian 2014, 15:22
    adrian iovan

    De cand s-a intamplat aceasta tragedie am constientizat ca unii romani sunt duplicitari,ipocriti,(fara sa realizeze acest lucru voit-poate). Eu am mers de patru ori cu dansul,(eu avand la momentul acela cca 150 de zboruri efectuate).Nu realizezi decat atunci cand poti face comparatii. Daca nu ne trezim (ca natie)atunci ne meritam soarta.Pentru guvernantii nostri,care stau pe impozitele si taxele noastre cu secretare,birouri, etc,unde nu ajunge nimeni ,Atunci sa punem cruce la tot. Ne pleaca copii din tara(inclusiv al meu).In afara tarii gasesc un mod de viata normal.Cei care sunteti tineri si aveti copii mici ganditi-va la aceasta intamplare. DACA toti vom dormi, si luam atitudine se duce tot de rapa.Eu astept jusitia divina,pt ca am o varsta,cand nu mai pot face altceva. Pacat ca oameni valorosi se pierd aiurea. Albert, tatal tau a fost un erou. I-mi pare nespus de rau ca tatal tau nu mai este.Cand am mers in prima cursa de Cluj, eram cu sotul meu, care avea o teama majora vis-a vis de zbor.Domnul Iovan ne-a spus prin statie ca suntem pe maini bune .La aterizare a dat mana cu toti pasagerii,stand la iesirea din avionn alaturi de personalul navigant si facand glume cu toata lumea. Fiul lui este mic acum, dar sper din suflet ca Mama lui va sti sa conserve aceste momente pana cand Albert va intelege.Eu de cand s-a intamplat acest lucru nu mai pot sa dorm.(si sotul meu la 52 ani mi-a spus ca trebuie sa plecam din aceasta tara.Amandoi suntem ingineri constructori si vedem cum se scufunda tot in incompententa si nesimtire. Acest copil trebuie sa fie costientizeze ca tatal sau a fost un om deosebit(in tara asta plina de neica-nimeni) si sa fie mandru de tatal sau.Eu am un baiat (care a plecat din tara si are 29 ani ) Liliana C.

    0
    0

  • Marian pe 23 Ian 2014, 19:18
    ...

    Faptul ca Adrian Iovan a trecut in nefiinta in conditii suspecte, as putea spune, ar trebui sa deschida ochii si mintile romanilor. Se vorbeste de o indignare in masa, dar nu am vazut niciun protest, nici macar o petitie care sa duca la anchetarea corecta a tragediei din muntii Apuseni.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod