Kate Moss a primit o insulă exotică pentru o săptămână de la miliardarul Richard Branson

Supermodelul va împlini 40 de ani pe 16 ianurie și își va sărbători ziua de naștere în Caraibe.

Kate Moss e la un pas de schimbarea prefixului. Timpul se scurge repede, iar supermodelul britanic se pregătește să atingă o nouă bornă importantă din viața ei: 40 de ani, o vârstă frumoasă care o prinde încă în top, dominând lumea modei, în care și-a clădit o carieră strălucitoare.

Pentru un eveniment atât de special, Kate a primit un cadou frumos de la unul dintre prietenii ei foarte influenți. Miliardarul britanic Richard Branson, în vârstă de 63 de ani, proprietarul unui imperiu financiar și al unor proprietăți exclusiviste, i-a oferit vedetei un sejur pe măsura statutului ei, în insula Necker, din Caraibe. În mod normal, o săptămână cu toate serviciile incluse pe această insulă exotică costă 280.000 de lire sterline (337.837 de euro).

Kate a plecat marți spre destinația exotică, împreună cu soțul ei, Jamie Hince. Alături de ea vor mai fi prietenii ei apropiați, între care designerul Sadie Frost, hair stilistul James Brown, PR-ul Fran Cutler și starleta Annabelle Nielson, scrie ziarul britanic Sunday Mirror.

 "Kate nu-și dorea agitația și paparazzii din Londra să fie pe urmele ei. A decis să dea o petrecere privată. Va fi un chef sălbatic, oaspeților li s-a spus să-și ia haine obișnuite, dar și costumații de petrecere și articole de plajă", a spus o sursă citată de publicația citată.


Kate nu se află la prima escapadă pe insula Necker. Ea a mai fost aici în vacanță, alături de proprietarul acestui colț de Rai, Sir Richard Branson și copiii acestuia, San și Holly. Printre starurile care s-au bucurat de acest loc superb și izolat, departe de tumultul civilizației, s-au mai numărat Ronnie Wood, Harry Styles, Bradley Cooper, Paul McCartney și Prințul Harry.

Pe această insulă actriţa Kate Winslet l-a cunoscut în august 2011 pe actualul ei soţ Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson.

Proprietarul casei de discuri Virgin Records şi al companiei aeriane Virgin Atlantic Airways, miliardarul Richard Branson a cumpărat acest teritoriu din Insulele Virgine Britanice cu 189.000 lire sterline (238.899 euro), în anul 1979. În 2011, construcția principală de pe insulă, numită Great House, a ars după ce a fost lovită de un fulger, în timpul uraganului Irene.
Branson i-a mulțumit supermodelului Kate Moss, aflată atunci pe insulă, pentru că a salvat-o pe mama lui din incendiu, notează cotidianul Daily Mail.



Vila a fost reconstruită și redeschisă pentru oaspeți în octombrie anul trecut. O noapte de cazare costă aici 40.000 de lire sterline pe noapte, o sumă astronomică, pe care starurile internaționale și-o permit cu lejeritate.



Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea a ocupat locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari, notează agenția Mediafax.

În decembrie 2013, Kate Moss a fost recompensată cu Special Recognition Award, pentru cei 25 de ani de carieră, la gala British Fashion Awards, de la Londra.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod