Junk food şi tutun: Prima apariţie a lui Macaulay Culkin după farsa care anunţa că a murit

Fostul "copil-minune" de la Hollywood dovedeşte încă o dată că trăieşte bine-merci, în ciuda zvonurilor care susţin că e pe moarte din cauza stilului de viaţă nesănătos.

Pe 7 noiembrie, internetul "fierbea" după răspândirea veştii morţii lui Macaulay Culkin, care a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York. Evident, a fost din nou o păcăleală. Cine mai ştie a câta? Periodic, cel puţin o dată pe an, cineva lansează ştirea falsă despre decesul fostului actor, iar lumea citeşte să vadă dacă e sau nu adevărat.

Suntem într-un turneu, nerozilorMacaulay Culkin
Zvonurile funebre speculează, de fapt, informaţiile mai vechi despre sănătatea şubredă a fostului actor care, se ştie, nu duce o viaţă liniştită, dimpotrivă.
Cu toate acestea, Macaulay Culkin trăieşte fără griji, dovadă prima sa apariţie după cea mai recentă farsă.

Protagonistul din seria "Singur acasă" a urcat sâmbătă pe scenă, într-un club din Los Angeles, împreună cu membrii trupei sale, The Pizza Underground. Starul în vârstă de 34 de ani s-a prezentat la locul faptei cu un meniu de la fast-food într-o mână şi cu o ţigară în cealaltă. Cu părul lung prins într-un mic coc, relaxat, gata de recital, Macaulay purta ochelari de soare deşi era întuneric.
El era îmbrăcat cu o bluză albă şi un sacou negru, pantaloni skinny negri, iar în picioare avea ghete maron.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod