Junk food şi tutun: Prima apariţie a lui Macaulay Culkin după farsa care anunţa că a murit

Starul american a făcut o glumă pe seama zvonului despre moartea sa


Devenit celebru în copilărie, când a jucat în mai multe comedii de mare succes, Macaulay Culkin nu și-a pierdut simțul umorului. El a răspuns la zvonul despre moertea sa cu o fotografie făcută în glumă, pe care a postat-o pe contul de Instagram al trupei lui.

Imaginea este o parodie inspirată de comedia "Weekend At Bernie's", din 1989, în care doi angajați ai unei firme de asigurări află că șeful lor a fost ucis, dar ei pretind că acesta e viu.

În poza cu pricina, Macaulay joacă rolul șefului, Bernie, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

După ce a mai postat și alte imagini pe rețeaua socială, fostul iubit al actriței Mila Kunis a ținut să dea asigurări că totul e în regulă: "Suntem într-un turneu, nerozilor", a scris el.

Potrivit The Hollywood Reporter, este pentru a doua oară în acest an când reprezentanţii lui Macaulay Culkin sunt nevoiţi să dezmintă zvonurile privind decesul actorului. Primele informaţii neadevărate în acest sens au apărut în luna aprilie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod