Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Actrița trebuie să-i plătească despăgubiri de 15 milioane de dolari

Johnny Depp a câștigat procesul pentru defăimare pe care îl avea cu fosta sa soție, Amber Heard.

Se pare că procesul dintre Johnny Depp și fosta sa soție s-a încheiat în favoarea actorului, juriul hotărând să îi dea acestuia dreptate. Acum, Amber Heard trebuie să-i plătească daune în valoarea de 15 milioane de dolari. La rândul său, Amber trebuie să primească despăgubiri de 2 milioane de dolari.

Conform BBC, actrița trebuie să-i achite lui Johnny Depp daune compensatorii în valoare de 10 milioane de dolari și 5 milioane de dolari daune punitive.

Cu toate acestea, juriul i-a dat dreptate și lui Amber Heard, considerând că actorul a defăimat-o din cauza cauza declarației făcute de avocatul său, Adam Waldman, care a spus că acuzațiile ei sunt o farsă.

Drept urmare, Johnny Depp trebuie să-i plătească fostei sale soții 2 milioane de dolari.

Verdictul juriul a fost că Amber Heard a acționat cu răutate împotriva fostului soț.

Citește și: Kate Moss a depus mărturie în apărarea lui Johnny Depp, iar fanii cred că cei doi vor fi din nou împreună: „Dragostea adevărată e eternă”



Actrița a avut deja o primă reacție după anunțarea verdictului prin care își exprimă clar dezamăgirea.

"Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei.

Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis"
, a declarat Amber Heard.



De cealaltă parte, Johnny Depp spune că juriul i-a dat viața înapoi!

"În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna.

Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație.", a spus Johnny Depp, conform CNN.

"A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător.

Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit.

Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată", a adăugat actorul. 

Foto: hepta

 

 

2 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod