Cătălin Botezatu lansează o colecție vestimentară pentru vară, exclusiv în magazinele Kaufland

În pragul sezonului estival, Kaufland România anunță colecția vestimentară Smart Fashion Summer, în parteneriat cu designerul român Cătălin Botezatu. Piesele vor fi disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland, începând cu data de 15 iunie.
Cu un portofoliu de piese vestimentare esențiale și accesorii pentru plajă, ce poartă semnătura renumitului designer, colecția vine în întâmpinarea celor care vor să își reîmprospăteze garderoba de vară, la prețuri avantajoase.

Smart Fashion Summer propune o serie de articole confortabile, dar elegante pentru vacanța de vară. De la rochii vaporoase, tricouri din bumbac și pantaloni scurți, până la accesorii esențiale pentru o zi însorită: costume de baie, șorturi colorate și prosoape de plajă.

„Confort, libertate, relaxare și socializare.
Așa arată o vacanță de vară perfectă și așa am vrut să fie și colecția Smart Fashion Summer. Mi-am dorit ca oamenii să se bucure mai mult de momentele speciale din viața lor și astfel am creat genul acela de piese vestimentare versatile, ușor de aruncat în bagaj, pentru că știi deja că vor arăta bine în orice combinație”,
a declarat Cătălin Botezatu.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Cătălin Botezatu, devenit deja o tradiție. Mă bucur că împreună reușim, sezon de sezon, să oferim clienților piese vestimentare speciale, în ton cu ultimele tendințe, respectând același raport calitate-preț care ne diferențiază”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Piesele din colecția Smart Fashion Summer by Cătălin Botezatu pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, în limita stocului disponibil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod