Jennifer Lawrence, fără machiaj: Vedeta a ieşit pe stradă în pijamale

de Daniel Dumitrescu, 22 Aprilie 2018

Actriţa în vârstă de 27 de ani arată bine şi fără machiaj. Ea a ieşit din casă nearanjată şi îmbrăcată în pijamale, chiar dacă afară ploua.

Obişnuiţi cu apariţiile sale strălucitoare de pe covorul roşu, o putem admira acum pe Jennifer Lawrence aşa cum este ea cu adevărat. Actriţa în vârstă de 27 de ani a ieşit în această săptămână din apartamentul ei din New York, îmbrăcată în pijamale, deşi afară ploua, forţată de căţelul ei, Pippi, care trebuia să-şi facă nevoile.

Încălţată cu papuci îmblăniţi, vedeta şi-a tras la repezeală o haină peste pijamale şi a ieşit pe trotuar dis de dimineaţă. Chiar dacă părea că abia se trezise şi era puţin înfrigurată de vremea rece, Jennifer arăta bine şi fără machiaj.

Cum s-a văzut pe stradă, Pippi şi-a rezolvat urgenţa chiar în mijlocul trotuarului, dar actriţa avea pregătită o pungă portocalie şi a curăţat imediat locul în urma companionului ei.

Jennifer Lawrence este foarte ataşată de căţelul ei.

Într-un interviu publicat luna trecută de Vanity Fair, ea a spus că are un portret al lui Pippi, realizat de mama ei, în sala de fitness din casa din Beverly Hills, relatează Daily Mail.

Actriţa vine după o perioadă intensă, în care a avut mai multe întâlniri cu presa pentru promovarea ultimului ei film, "Red Sparrow", lansat pe 2 martie, care nu a avut însă încasări grozave. Ea va putea fi văzută şi în "X-Men: Dark Phoenix", aflat în post-producţie şi care va fi lansat în februarie 2019.


În februarie, artista premiată cu Oscar a anunţat că renunţă la actorie pentru cel puţin un an, urmând să se implice în campanii de stopare a mitei politice şi de promovare a unor legi anticorupţie. Ea a decis să ia o pauză de cel puţin 12 luni pentru a convinge mai mulţi "tineri să se angajeze politic".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod