Ce nuanțe de roșcat se poartă în 2018? 30 de idei

Tonurile delicate de cupru sau cele intense de roșu burgund sunt în tendințe în 2018. Află ce nuanțe de roșcat se poartă anul acesta
Nu oricine poate purta roșcat. Această culoare, fie că preferi una deschisă sau una ceva mai închisă, îți oferă un adevărat look statement, care va atrage întotdeauna toate privirile. Nuanțele de roșcat sunt culori puternice, potrivite pentru femeile care nu se tem să fie în centrul atenției. Nu doar că arată excelent, dar tonurile de roșcat sunt întotdeauna în tendințe. Tonurile deschise, precum cupru, scorțișoară sau blond căpșună oferă căldură și luminozitate chipului, fiind alegeri perfecte pentru a părea mai tânără. Nuanțele mai închise, așa cum sunt roșu burgund, castaniu roșcat sau roșu vin sunt misterioase și sexy, culori ideale pentru femeile încrezătoare și îndrăznețe.

Iată câteva dintre nuanțele de roșcat care se poartă anul acesta:

Roșcat cupru

Arămiul intens va rămâne întotdeauna o nuanță de păr în tendințe. Această culoare vibrantă este, însă, destul de dificil de obținut și întreținut.
Pigmentul roșu se poate estompa destul de repede, rezultatul fiind o culoare ștearsă. Tocmai de aceea atunci când alegi o nuanță intensă de cupru trebuie să-ți asumi că vei fi nevoită să o întreții cu grijă ca să arate perfect.

Scorțișoară

Acest ton natural se numără printre nuanțele de roșcat cel mai ușor de purtat. Este o combinație delicată între șaten castaniu deschis și cupru, ce amintește exact de culoarea școarțișoarei aromate. Este una dintre nuanțele de roșcat în tendințe pentru acest an, iar pentru că nu conține foarte mult pigment roșu, este destul de simplu de întreținut.
Vei obține o astfel de culoare pe părul deschis sau decolorat.

Castaniu

Dacă preferi culorile mai închise, atunci castaniul este opțiunea perfectă pentru tine. Această culoare închisă are tonuri calde de roșcat și este foarte simplu de obținut, dar și de purtat. Se potrivește oricui, indiferent de tonul pielii. 

Cărămiziu

O culoare care se încadrează între roșcatul natural și cel castaniu, cărămiziul este un ton modern și interesant. Este o nuanță deosebită, foarte ușor de purtat datorită subtonurilor sale calde. Se potrivește cel mai bine dacă ai tenul deschis la culoare.

Ombre

Poți obține un stil ombre și pe părul roșcat, nu numai pe cel blond sau brunet. Trecerea treptată de la o nuanță mai închisă la rădăcini către una mai deschisă la vârfuri oferă efectul vizual de păr des și voluminos, dar are și capacitatea de a ilumina chipul și de a pune trăsăturile în valoare.
Începe printr-o nuanță ceva mai închisă de roșcat rodie la rădăcină și continuă către vârfuri cu roșcat în tonuri de piersică.

Roșu burgund

Dacă ești cu adevărat îndrăzneață și vrei să impresionezi printr-o culoare de păr puternică și sexy, atunci roșul intens în tonuri de burgund este alegerea perfectă în cazul tău. Această nuanță de roșcat are subtonuri reci, de albastru și violet, și amintește de culoarea vinului roșu. Este una dintre nuanțele de roșcat care fac furori pe rețelele de socializare precum Instagram sau Pinterest.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod