Jennifer Aniston are 53 de kilograme la 54 de ani. Cum se menține în formă vedeta din Friends

Jennifer Aniston, în vârstă de 54 de ani, adoră să aibă zile de răsfăț în dieta sa strictă. În rest, stilul ei de viață este extrem de sănătos!

Fosta actriță din Friends, care a interpretat-o pe Rachel Green în îndrăgitul sitcom, se dedică unui stil de viață sănătos și urmează o dietă bogată în proteine și săracă în carbohidrați și zahăr.

Pe lângă asta, Jennifer face sport cinci zile pe săptămână, care constă în cardio intens și participă și la cursuri Pvolve de 10 până la 20 de minute.

Se menține în formă cu Pvolve

 

Pvolve este o metodă de antrenament cu impact redus, pe care Aniston a decis să o încerce deoarece în trecut s-a forțat prea mult cu antrenamente agresive, iar acum avea nevoie de ceva blând, fără să simtă oboseală sau durere.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Demi Moore și Bruce Willis. La început totul a fost magic, apoi actorul i-a cerut să renunțe la carieră

 

Așa se menține vedeta la 53 kilograme la o înălțime de 1,64 metri!

 

Cu toate acestea, Jennifer se răsplătește cu zile de răsfăț când dorește să se bucure de alimentele și băuturile ei preferate.

Se răsfață cu martini

 

Băutura ei alcoolică preferată este mixul de martini, care este făcut cu gin și vermut și ornat cu măsline sau lămâie.

O sursă a declarat pentru revista Us Weekly: "Mâncărurile lui Jen sunt bogate în proteine, cu o cantitate sănătoasă de carbohidrați și, de asemenea, ea se răsplătește cu zile de răsfăț."

  • Vezi galeria de mai sus! 



"Dacă vrea să savureze un martini sau o tequila, își va face pofta. Nu e mare lucru."

Când vine vorba de relaxare,Jennifer Aniston practică meditația și se asigură că primește mult aer proaspăt cu ajutorul câinilor ei de companie.

Sursa a adăugat: "Ea meditează și iubește drumețiile cu câinii ei".

Se spune că Jen nu este îngrijorată de îmbătrânire și nu este interesată de procedurile cosmetice, dar, în schimb, vrea să se concentreze pe a fi "sănătoasă și fericită", pe măsură ce continuă să înainteze în vârstă.

Nu îi e frică de bătrânețe

 

Acceași sursă a spus: "Jen se simte bine cu faptul că îmbătrânește. Pentru ea, contează să fie sănătoasă și fericită pe cât poate fi."

Aceasta vine după ce a spus că există un compliment care nu-i place.

Se pare că ea disprețuiește remarca: "Arăți bine pentru vârsta ta".

Ea a spus că expresia o înnebunește și vrea să fie schimbată în: "Arăți grozav – punct".

Ea a spus pentru Vogue: "Mă scoate din minți. Nu pot suporta. Acesta este un obicei al societății să avem remarci precum: 'Ei bine, ești în acel stadiu, deci pentru vârsta ta...' Nici măcar nu înțeleg ce înseamnă."

"Sunt într-o formă mai bună decât eram la douăzeci de ani. Mă simt mai bine în mintea, trupul și spiritul meu.

Totul este 100% mai bun", a declarat ea.

Poate te interesează și: Jennifer Aniston, noi dezvaluiri despre „divorțul dureros” de Brad Pitt. Ce a ajutat-o să treacă peste această experiență?

Acest lucru vine după ce ea a dezvăluit că în trecut și-a făcut mult rău. Vedeta a vorbit cu InStyle despre modul în care și-a forțat corpul în ultimii 15 ani pentru a arăta perfect la Hollywood, dar totul a avut un impact asupra ei.

 

Mentalitatea ei s-a schimbat de-a lungul anilor


Ea a spus că acum mentalitatea ei cu privire la sănătate s-a schimbat. Asta înseamnă că nu mai face exerciții "prea repetitive" – cum ar fi să stea ore întregi pe un StairMaster.

"Când ai o mentalitate de genul 'trebuie să fac 45 de minute de cardio sau nu voi face un antrenament bun', este descurajant", a împărtășit ea site-ului.

"Am crezut asta atât de mult timp.

M-am forțat și mi-am chinuit trupul."

Uneori, pur și simplu, a lucrat prea mult. Și un terapeut a trebuit să-i atragă atenția. 

 

  • Vezi galeria de mai sus!

 

 

Sursă: dailymail
Foto: hepta

27 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod