Jason Momoa și Lisa Bonet s-au împăcat și locuiesc din nou împreună

La începtul anului, cei doi actori au anunțat că se despart, vestea venind ca un fulger pentru mulți apropiați și fani din lumea întreagă.

La aproape o lună de la vestea șoc, Jason Momoa și Lisa Bonet par să fi decis să mai dea o șansă relației lor. Un prieten apropiat a declarat că cei doi sunt din nou împreună de cel puțin două săptămâni.

"Jason s-a mutat înapoi cu Lisa în urmă cu aproximativ două săptămâni.", a spus un prieten apropiat pentru HollywoodLife. "Au decis să facă lucrurile să funcționeze pentru că amândoi au investit foate mult unul în celălalt.", a mai adăugat acesta.



Cei doi au început să se întâlnească în 2005, dar erau căsătoriți de doar cinci ani. Cuplul de la Hollywood au împreună doi copii.

Sursa continuă să spună că cei doi copii ai cuplului sunt bucuroși că părinții lor și-au mai dat o șansă: "Evident că sunt încântați că părinții lor au dat o nouă șansă mariajului."

Citește și: Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 17 ani de relație


În luna ianuarie, Jason și Lisa își anunțau despărțirea pe Instagram, declarând: "Am simțit cu toții presiunea și schimbările aduse de aceste vremuri ale transformării.

Are loc o revoluție și familia noastră nu face excepție. Împărtășim vestea că vom merge pe drumuri separate", au anunțat cei doi printr-o declarație comună.

"Iubirea dintre noi continuă, evoluează în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a putea fi ceea ce dorim să fim. Devotamentul nostru rămâne neclintit pentru această viață sacră și pentru copiii noștri", a mai adăugat cuplul.

Bonet este cunoscută pentru rolul său ca Denise Huxtable din "The Crosby Show" și "A Different World".
Ea este, de asemenea, mama actriței Zoë Kravitz dintr-o relație anterioară cu starul rock Lenny Kravitz.

Primul rol principal al lui Momoa a fost în "Baywatch: Hawaii". El a început cu seriale SF precum "Stargate Atlantis" și "Game of Thrones" înainte de a deveni un star de film de acțiune ca Aquaman în "DC Extended Universe".

Sursă: hollywoodlife
Foto: hepta

1 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod