Jason Momoa nu avea bani ca să ia avionul spre casă la debutul în „Game of Thrones“: Cum arăta starul la începerea filmărilor - FOTO

Actorul a postat pe Instagram o imagine din timpul filmărilor la primul sezon al seriei „Game Of Thrones“ şi a povestit că atunci era „prea falit ca să zboare spre casă“.

"Game Of Thrones" a făcut din Jason Momoa un star popular în întreaga lume. Dar în 2011, când începea să filmeze în rolul personajului Khal Drogo, era mult mai puţin cunoscut.

Momoa a postat pe Instagram o fotografie în care apare stând culcat în partea din spate a unei camionete, în timpul unei pauze de filmări, în Donegal, Irlanda de Nord. Actorul în vârstă de 39 de ani a povestit că atât el cât şi prietenul său cel mai bun, Brian Andrew Mendoza, nu-şi permiteau să zboare înapoi în Statele Unite, aşa că au decis să închirieze o camionetă şi au colindat cu ea prin Irlanda, relatează Daily Mail.

"În timp ce filmam pentru <<GOT>> am avut o scurtă pauză.

Eram prea faliţi ca să zburăm acasă, aşa că am închiriat o camionetă în Belfast şi am condus în jurul frumoasei şi uimitoarei Irlande, în căutarea celei mai bune halbe de Guinness. S-a dovedit că e perfectă oriunde'', a scris Momoa.

"Atât de multe povestiri şi oameni minunaţi! Preţuiesc acele vremuri. Au fost momentele cele mai simple, pe care mi le amintesc cel mai bine. Încă mi-e dor de familia mea. A fost un drum lung şi simt că mă aflu abia la început", a adăugat actorul.

Jason Momoa, născut în Hawaii, a jucat în primul sezon din GOT.


Actor, scenarist, regizor şi producător, Momoa este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018). Totodată, este cunoscut şi pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producţia HBO "Game of Thrones" (2011 - 2012), şi Declan Harp, din seria CBS "Frontier".



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod