Irinel a sărăcit. Monica l-a părăsit!

O poveste de dragoste cu final aşteptat. Povestea cu prinţi şi prinţese, cu Bentley şi laptop de ultima generaţie, cu şoferi, asistenţi personali şi menajere s-a apropiat de sfârşit. Unul dintre cele mai anunţate divorţuri ale ultimilor ani pare să fie pe cale de înfăptuire. Monica Columbeanu, cea supranumită şi "Scorpia de la Izvorani," divorţează de Irinel Columbeanu. Actele au fost depuse la Judecătoria Buftea, pe 21 februarie 2011.
O poveste de dragoste cu final aşteptat. Povestea cu prinţi şi prinţese, cu Bentley şi laptop de ultimă generaţie, cu şoferi, asistenţi personali şi menajere s-a apropiat de sfârşit. Unul dintre cele mai anunţate divorţuri ale ultimilor ani pare să fie pe cale de înfăptuire. Monica Columbeanu, cea supranumită şi "Scorpia de la Izvorani," divorţează de Irinel Columbeanu. Actele au fost depuse la Judecătoria Buftea, pe 21 februarie 2011.

Dacă la începutul relaţiei cel care dădea tonul din punct de vedere financiar era Irinel Columbeanu, astăzi rolurile par că s-au cam inversat, iar acest lucru s-a simţit imediat în relaţia celor doi. Oare Moni nu este dispusă să-şi ajute financiar soţul, oare, în cazul lor, zicala "Împreună şi la bine şi la rău", nu poate fi aplicată?

Columbeanu, o victimă a crizei financiare


Cel care a vrăjit-o pe puştoaica de la Bacău, acum 5 ani de zile, cu averea şi distincţia lui, s-a pierdut... Irinel Columbeanu a resimţit "extrem" de acut criza financiară, iar dovada clară sunt sumele pe care le mai are astăzi în cont. Dacă în anul 2005 averea şefului de la Izvorani era estimată undeva la 50 - 60 de milioane de dolari, astăzi nu mai are decât vreo 10-12 milioane. La prima vedere, situaţia apare într-un fel, dar dacă am menţiona că în anul 2006 a reuşit să câştige până la 100 de milioane de dolari, situaţia devine chiar critică.

Punctul zero al decăderii omului de afaceri a fost înregistrat în momentul în care şi-a lansat propria invenţie, cimentul columbeanit. Ceea ce trebuia să producă o revoluţie în construcţii, nu a fost decât o furtună într-un pahar cu apă. "A fost o idee proastă să pun numele meu cimentului. Dacă-i dădeam un nume german, probabil prindea mai bine. Românii au fost reticenţi", declara afaceristul, la vremea respectivă.

Într-un singur an, în 2009, Irinel Columbeanu a pierdut 90% din capital, revista Forbes plasându-l atunci pe locul 400 în Top 500 miliardari.
În septembrie 2010, în plin scandal sexual în care protagonist a fost Irinel Columbeanu, soţia lui declara că indiferent de ce s-ar întâmplă între ei, dacă Irinel ar avea nveoie de bani ea ar fi dispusă să-l susţină: "Noi avem o relaţie bazată şi pe altceva nu doar pe considerente financiare. Dacă prin absurd ar avea nevoie, l-aş susţine financiar pe Irinel".

Scandalurile amoroase cap de afiş în familia de la Izvorani


Dacă la început totul a fost roz în căsnicia celor doi, odată cu trecerea timpului fiecare dintre parteneri au fost suspectaţi de infidelitate. Despre Monica s-au vehiculat zvonuri conform cărora ar fi avut relaţii extraconjugale cu şoferul ei, vestitul Ricky, dar şi cu un avocat britanic, alături de care a apărut la un moment dat în câteva poze de paparazzi. (Foto: Blondele lui Iri)

Nici Irinel nu a scăpat de ochiul vigilent al presei. Cel mai mediatizat scandal sexual în care a fost implicat miliardarul a fost cel în care a apărut în jacuzzi alături de două blonde apetisante. Acela a fost momentul în care Monica a decis să se îndepărteze de soţul ei, începând să petreacă din ce în ce mai mult timp în Statele Unite.


Cum a început cea mai şocantă poveste de dragoste


Monica Gabor şi Irinel Columbeanu s-au cunoscut pe 13 iulie 2005, iar diferenţa de 30 de ani dintre ei, nu i-a împiedicat ca la 5 luni după prima întâlnire să decidă că trebuie să-şi unească destinele. "Era 1 decembrie 2005, seara, Monica filmase toată ziua şi eu o asistasem. Atunci am realizat ca aşa trebuie să se întâmple: să ne căsătorim. M-am dus în oraş să caut un inel de logodnă potrivit pentru ea. Am luat unul din aur alb cu un diamant. Apoi, am ales un restaurant special, Casa Vernescu, şi după filmări am invitat-o acolo şi i-am spus că aş vrea să fie soţia mea. E prima femeie pe care o cer de soţie", declara, în 2006, afaceristul reporterilor Libertatea. Băcăuanca de 19 ani a acceptat pe loc, mulţumind probabil cerului că i-a dat o astfel de şansă în viaţă: "Am rămas fără grai. Nu credeam că este adevărat. Am fost foarte fericită şi i-am spus că da, vreau să ne căsătorim".

Anul 2006 a fost cel în care a avut loc Nunta Secolului în România, aşa cum le-a plăcut multora să o numească. Un eveniment televizat, cu invitaţi aleşi, dar şi cu o surpriză de proporţii. La ora 12 noaptea, mireasa emoţionată i-a arătat proaspătului ei soţ testul de sarcină care era... POZITIV. Astfel Irinel Columbeanu, la 48 de ani, îşi împlinea visul cel mai mare: avea o soţie tânără şi frumoasă care urma să-i dăruiască mult aşteptatul moştenitor.

Începutul anului 2007 a consemnat mărirea familiei Columbeanu, pentru că pe 17 ianuarie, în transmisiune directă la TV, Monica Columbeanu o aducea pe lume pe Irina. Şi de această dată, presa a vuit la aflarea veştii, pentru ca totul să culmineze cu botezul care, de asemenea, a fost un mega eveniment monden. Micuţa, care a fost botezată în chiloţei de firmă bătuţi cu Swarovski, a primit de la ponei şi diamante de 20.000 de euro, până la... maşini de lux.

După o serie de astfel de evenimente, parcă extrase din literatura romanţată, iată că a venit ora bilanţului. Acum Moni vrea să divorţeze. Vrea custodia fetiţei şi mai vrea să... revină la numele de fată. Monica Columbeanu se va transforma în Monica Gabor. Nu cea din Bacău, ci cea din America, cu o scurtă staţie la vila din Izvorani.
24 Februarie 2011
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 25 Feb 2011, 08:30
    saracii!!

    A saracit Columbeanu!? Sunt o gramada de astfel de oamenii care si-au batut joc de bani,ne-au sfidat cu extravagantele lor,ne-ati bagat mereu pe gat la tv si in presa astfel de oamenii.Eu cred ca 90% dintre ei nu prea au facut avere muncind ,toti banii de care si-au batut joc si nu cred ca erau ai lor mai bine erau folositi pentru sanatate sau invatamant.Am ajuns vai de capul nostru si datorita lor.

    6
    1

  • Maria pe 24 Feb 2011, 20:48
    Extraordinar! Ce pierdere mare......

    Iubire??!! A fost interes! La d na Gabor. Sa evadeze din ::coliba ""din Iasi, in vila de la Izvorani! Bine i a facut ::bunicului Iry:: N o sa pot dormi din cauza lor! Saracii! A stiut bine sa l neamul de Bravo! Iai merita soarta ,,,IRY,, Bravo ,,,Mony,,, mai poti multi fraieri,, cu bani!! Bravoooooooooo!!

    3
    2

  • SARA pe 24 Feb 2011, 18:00
    MONICACA

    Dragelor ., citind comentariile de mai sus .......sincer NU cred ca ati dori sa fiti ...MONICA ! ESTE DE JOASA SPETA!

    3
    1

  • maria pe 24 Feb 2011, 13:58
    monica si irinel columbeanu

    Perfect de acord cu comentariul lui Dana si celelalte asemanatoare .Sa adaug ceva in plus ,ar insemna sa repet ce s-a spus deja .Mi-a placut chestia cu magarul si calul domnesc ,poate o stiti si pe aia "din cocos nu faci gaina ,....

    1
    1

  • dana pe 24 Feb 2011, 11:56
    cica invidie...

    Vad ca sunt destui, din pacate, cei care o admira pe Monicuta pentru "calitatile ei intelectuale". Chiar credeti ca a invatat pentru examene?Chiar credeti ca a reusit sa ia note mari pe ceea ce i-a produs propriul cap? Sunteti naivi! Da, este incontestabila abilitatea Monicai in a-si trasa un viitor indestulat, si pentru ea, si pentru maica-sa ori sora-sa. Iti trebuie talent la asta, de acord. Insa nu cred in "transformarea doamnei". Ce doamna? Este o vorba care zice bine: "Din magar, cal de rasa nu faci!" La facultate nu inveti bunul simt ori moralitatea. Asa ca, oricate reusite financiare ori amoroase va avea, va fi aceeasi tatica, catarata pe umerii vreunui domn bogat si fraier. Cu cat maimuta se catara mai sus, cu atat i se vede mai bine fundul!

    15
    3

  • Oana Lia pe 24 Feb 2011, 11:00
    ???

    ... nu stiam eu de ce... de dimineata! Scuze1 Dar pe cine intereseaza acest circ mediatic! Este O NIMENI- gerontifila, care este probabil bogata prin aceasta "afacere"; fite, autosugestionare, iluzii...etc!

    9
    3

  • Diana pe 24 Feb 2011, 10:04
    Cine sufera?

    Imi pare rau de fetitaa aceea nevinovata care e plimbata de la unul la altul, inca de cand era emisiunea pe B1 se observa situatia fetitei. Nu conteaza cine a profitat de cine, pana la urma amandoi au profitat: el de tineretea si frumusetea ei, ea de situatia lui financiara. A existat un interes reciproc. Problema este ca in urma divortului, cine ajunge sa sufere este fetita. Ei isi vor vedea amandoi de viata lor. Ce inseamna 5 ani intr-o viata pt ei? In schimb pentru fetita este toata viata.

    18
    1

  • ancuta pe 24 Feb 2011, 09:53
    monica

    Era de asteptat, doar n-o sa stea cu batranul asa o fata tanara si frumoasa:)Si-a lansat drumul pe spatele bietului om, si-a pus la punct toata familia (mama, tata, surori) si gata! S-a terminat.Acum sa-si caute si Irinel una asa, mai de varsta lui...poate incheie viata cu ea:)

    6
    2

  • vali pe 24 Feb 2011, 09:41
    isi merita soarta

    sic transit gloria mundi! am vazut de la revolutie pana acum cum reusesc unii in viata... barbatii profita de o anumita conjunctura (iri nu a muncit el din greu pt banii pe care-i are) iar femeile se vand (printul la care a visat moni nu arata ca iri). Cert este ca prostia se plateste... Acum iri e falit... probabil peste cativa ani vom citi ca moni a venit in romania sa-si mai vanda o vila ca nu mai are bani... Nu ma bucur de raul altuia... ma bucur insa ca banii incet-incet ajung la cei ce-i merita!

    4
    0

  • mica pe 24 Feb 2011, 09:26
    monica

    Nu-mi plac expresiile ,,unora” care din ce scriu rezulta ca sunt rasisti. Ce aveti cu moldovencele ?! eu sunt ardeleanca, altii sunt chinezi, englezi, unguri, negri, anericani, francezi, care-i problema ?!... bravo Monica, a demonstrat ca are caracter si se descurca si fara Irinel !

    9
    5

  • Cristina pe 24 Feb 2011, 08:04
    Monica

    Citind comentariile de mai sus sunt dezamagita de cum pot sa se exprime unii, ce cuvinte pot folosi. Am urmarit de la inceput povestea lor de dragoste care a inceput foarte frumos intre o pustoaica si un barbat matur si mi-am dat seama ca ea chiar il iubea pe acest om de ce sa nu recunoastem. Cu timpul s-a educat , a invatat si a descoperit ca locul ei nu mai era acolo printre scandaluri si barfe.Fiecare sa se uite in viata lui si sa vada de cat este in stare sa riste si sa mearga mai departe. Trebuie sa ne respectam ca oameni in primul rand si sa nu lasam toti vulgarii si frustratii sa ne strice imaginea prin cuvintele pe care le scriu i comentarii. Sa aveti o zi frumoasa si sa visati macar pt o zi ca puteti ajunge ca Monica.

    5
    8

  • gianina pe 24 Feb 2011, 06:48
    invidioase

    in primul rand ea nu e proasta drept dovada ca a ajuns cum a ajuns si a facut si scoli pe care le a absolvit cu nota mare la voi fetelor nu e decat invidie , de ce nu va gasiti si voi unul cu bani ca ea , dar prob e ca se uita cineva la voi? invidia e una bruta bestia

    5
    11

  • andra pe 24 Feb 2011, 01:44
    ceva previzibil

    Nu era de asteptat?Ar trebui macar sa-i multumeasca ca nu a ajuns intr-un bordel si a facut din moldoveanca saraca o doamna.In rest ....fara comentarii....

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod